Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  FinansBureauet
  91 points
  Vinhulen Points
  Urimelig god Amarone på beskedne 17,5%

Corte Canella Amarone della Valpolicella 2012

På lager

399,95 DKK per stk.
349,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
354,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Corte Canella Amarone della Valpolicella 2012

Detaljer

Urimlig god Amarone della Valpolicella

Nummereret og kun produceret i et beskedent antal på 2279 flasker. Italiensk kongevin når det er bedst. Fantastisk håndværk lagt for dagen af familien Canella. En yderst velskabt Amarone, som til fulde lever op til dens navn og omdømme fra vinregionen Veneto.

Håndværk med hjertet

Corte Canella Amarone della Valpolicella 2012 byder på en af de helt store vinoplevelser. En vaskeægte pleaser af en Amarone vin. Den sender konkurrenterne fra supermarkedet til tælling i ringhjørnet få sekunder inde i 1. runde. Håndværk fra Veneto når det er bedst. Ganske enkelt.

Deres vinmarker er perfekt belligende så druerne får en optimal mængde sol. Når druerne er fuldt modne udvælges kun de bedste drueklaser. Disse druer fragtes forsigtigt til vingåden i små kasser og gennemgår igen en stræng sortering inden druerne tørres i 3-4 måneder. En meget dyr proces, som kun efterlader yderst få druer druer til produktion af Corte Canella`s Amarone.

Vinens elementer

Denne Amarone vin byder på en dyb intensitet, koncentration og perfekt balance, som på flotteste vis matcher den intense rubinrøde farve i glasset. Flot viskositet og stor fylde, der langsomt kærtegner glassets sider. Duften af modne sorte og røde bærfrugter og noter af peber, lakrids, rosiner, eg og vanilje strømmer intenst op af glasset.

Smagseksplosionen i munden føles både intens, kompleks og blød på en gang. Dyb og intensiv aroma med en fornem struktur og faste velintegrerede tanniner, samt klassiske Amarone noter fra de tørret druer sætter smagsløgene på skønt overarbejde, og det er især brombær, lakrids og peber som fylder munden.

Saftig, stringet og krydret lang eftersmag med en fin tilpas syre, der gør denne intense og vellavede Amarone til en sand fornøjelse at nyde.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne skønne Amarone ved en temperatur på 17-18° grader i selskab med kraftige gryderetter, stege, vildt og modne oste.

Man fornemmer virkelig det flotte håndværk, der ligger bag denne velskabte Amarone. Hele 30 måneder på fad og endnu et år på flaske, før familien Canella laver deres barn flyve fra reden. Perfekt balance imellem de tre traditionelle druer fra området - Corvinone, Corvina og Rondinella.

Corte Canella Amarone della Valpolicella 2011

Corte Canella Amarone della Valpolicella 2011

Drue
Corvina
Diverse sorter
Rondinella
Type
Rødvin
Vintype
Amarone
Årgang
2012
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Corte Canella
Størrelse
75 cl
Alkohol
17,5%
Region
Veneto
Website
Lagring
30 mdr. på egetræsfade
Drikkes bedst
2018-2026
FinansBureauet

6 stjerner

"Ekstrem lækker Amarone med tætpakket aromatisk næse og sublim mund med righoldige mængder kirsebær, mokka, trøffel og mørk chokolade. Der er ganske enkelt ikke en finger at sætte på vinen."

Vinhulen Points

91 points

"Rubinrød. Duften er mørk og frisk med blomme og sekundære noter af lakrids, sveskeblomme og diskret krydderi. Smagen er fed og fyldig med blomme og andre mørke bær og let krydderi midtvejs. Endnu ung og fyldt med bittertoner og tanniner, men den skal bare have 2-3 år i kælderen for at modne og runde af. Dejlig Amarone della Valpolicella – som i tidligere årgange. Ret konstant i sin form og charme. Kraftfuld og volumiøs uden at miste frugt og bærfornemmelse."

Medaljer

Grand Gold Concorso enologico delle Città del Vino

Corte Canella

Kunderne er de vigtigste bidragydere til Corte Canella, da de så at sige er dommere og efterspørger de vine og kvaliteter, som markedet nu efterspørger.

Corte Canella producerer bl.a.:

 • Soave
 • Valpolicella
 • Valpolicella Superiore
 • Amarone delle Valpolicella DOCG
 • Recioto


Vinmarkerne hos Corte Canella er ligeligt fordelt mellem Soave (til hvidvinsproduktion) og Valpolicella (til rødvinsproduktion). Planter af en vis alder (50-60 år) af begge typer af vinstokke dyrkes på Veronese Pergola systemet, mens de øvrige vinmarker er blevet genplantet siden 2000, dyrkes med Guyot-systemet.

Corte Canella's rødvine kommer fra landsbyen Cellore, hvor jorden er sandet og stenet efter tidligere vandaflejringer. Høsten foregår manuelt for nøje at vurdere, hvilke vinmarker og vinstokke, der vil kunne anvendes til de respektive vintyper i respekt for mikroklimaet og vindyrkningsmetoder.

 1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse