NY AMAZING DISCOVERIES SMAGEKASSE! DENNE GANG I SÆRLIG SOMMER UDGAVE KUN MED ROSE OG HVIDVIN! 12 FL FOR KUN 649 KR! LÆS MERE HER

Smag På Vin

Conti Valli `Edizione Esplosiva 18%` 2018

Ikke på lager
DKK 179,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
184,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

En legende er født! En bombe på 18% alc!

Conte Valli Edizione Esplosiva 18% 2018! Danmarks nye smagseksplosion, der sætter helt nye standarder for hvor fyldig, smagsfuld og intens rødvin man kan få til denne pris!

Senthøstet, håndplukket og tørret druer samt unikt håndværk i vinkælderen

Denne unikke højoktan rødvin er produceret af 100% Bonarda. Druerne kommer fra Emilia-Romagna regionen, der ligger indeklemt mellem de mere kendte naboer Toscana og Veneto. Alle druerne er håndplukket fra producentens absolut bedste marker, hvor de har fået lov til at hænge til de er indtørret på stokkene. Det betyder at en stor del af væsken fra druerne er forsvundet, og at den resterende saft er ekstra koncentreret. En dyr metode, som man delvist kender fra Amarone produktion. Efter gæringen har vinen lagret 6 måneder i nye egetræsfade, for at tilføje hints af lækre fadnoter, men ikke længere end at friskheden er bevaret i den intense frugtsmag.

En kæmpe smagseksplosion af fyldig, koncentreret og struktureret frugt

Farven er mørke lilla. De intense aromaer fornemmes allerede når vinen hældes op. Op af glasset strømmer aromaer af sorte kirsebær og blommer, og når man stikker næsen i glasset, finder man også noter af chokolade, peber, lidt vanilje og figen. En smagsoplevelse af dimissioner, der rammer intenst så snart man smager på vinen. En vin som bare har det ene lag efter det andet af svulstig frugt og med spændende nuancer. Modne tanniner samt en flot syre syre sikrer en vedholdende, men alligevel blød vinoplevelse. Den fantastiske vinoplevelse fortsætter ud i en særdeles lang eftersmag.

Det lyder som en vild sag og det er det også hvad angår smag og intensitet, men samtidig ikke mere end at balancen og strukturen kunne bevares.

Match den til slagterens bedste oksekød eller modne oste

Denne vin bør serveres v/ 19-20 grader. Drik den til en stor beskidt rib-eye steak, modne oste eller blot som hyggevin. Husk at giv vinen luft et par times tid inden servering, eller gem den et par år i kælderen.

Vinoplevelse som vi er YDERST STOLTE af at kunne præsentere!

Undskyld sprogbruget, men det her smager FANDME GODT! Skynd dig at få del i denne unikke og kraftfulde smagsoplevelse. Og husk så at spænd sikkerhedshjelmen inden proppen trækkes op, for du får umådeligt svært ved at lade flasken stå inden den er helt tom….!

Vin Data
Drue
Bonarda
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Conti Valli
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
18%
Region
Emilia Romagna
Lagring
6 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2020-2026
Anmeldelser
Smag På Vin

5 stjerner

"Kom ikke og sig, du ikke var advaret på forhånd! Både af navnet og illustrationen på forsiden, der forestiller en granat med eksplosive druer. Dette er lidt af en smagsbombe med en tændsats på ikke mindre end 18 procent alkohol…! Producenten angiver også på etiketten, at det er en ’vino di uve stramature rosso’ – altså en rødvin på overmodne druer – der er skabt ved at lade druerne hænge lang tid efter normal høst for at få dem til at tørre ind, give koncentration og oparbejde så meget sukker, at man kan gære til så høj alkohol.

Dufter dyb og tæt af sorte, varme blommer og sorte kirsebær, dadler, mørk chokolade, kaffe, allehånde og let fad. Smagen er intens, fyldig og kraftfuld. Tør med tyk frugt, en god syre, moden og blød tannin, og ikke mindst en lang eftersmag.

Kan jeg lide den? Ja, det kan jeg faktisk. Normalt bliver jeg lidt bekymret for vine med ekstreme mængder alkohol, da der kan opstå voldsomme problemer med balancen. Men med Edizione Esplosiva er det lykkedes at integrere alkoholen godt i den koncentrerede frugt, så den slet ikke fremstår sprittet eller brændende, og trods al den ekstravaganza fungerer den nu ganske godt."

Læs hele anmeldelsen her
Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt