SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
VinAvisen
FlaskeHalsen

Conti Morini Possente Merlot Cabernet 2022

Perfekt blend af frugtrig Merlot og intensiteten fra Cabernet!

På lager
DKK 55,00

Pris: Før: 69,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 84,95 DKK stk.
61,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 20%! INTENS, FYLDIG OG RIGT MERLOT BLEND! FANTASTISK PRIS!

Super populær rødvin fra winemaker Luca Garelli, der også er winemakeren bag vores Tenuta del Principe, Conte Zardi, Il Sapiente m.v. Dette Merlot blend smager intet mindre end fantastisk til prisen. Moden rig frugt fra Merlot druerne og struktureret samt krydret frugt fra Cabernet, giver sammen en lækker vinoplevelse! Anmelderne skriver bl.a. "Får englene til at synge" og "Blød og powerfuld på samme tid".

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Perfekt blend af frugtrig Merlot og intensiteten fra Cabernet!

Vinen kommer fra Emilia-Romagna regionen, der ligger mellem de mere kendte vinregioner Veneto og Toscana. Her produceres der vine af flot niveau, men til nogle helt andre priser end der er muligt i nabo-regionerne.

Denne vin er primært produceret af Merlot 80%, og de resterende 20% er Cabernet. Druerne er høstet lidt senere end normalt, som gør det muligt at producerer vin med mere intensitet og fylde, samt bløde tanniner. Vinen har fadlagret 12 måneder i franske egetræsfade, som har afrundet vinen, samt tilføjet hints af fad til vinen.

Intens, kraftfuld og frugtrig blend til det røde kød

Helt mørk, rubinrød farve. Mørke aromaer af sorte blommer, brombær og krydderier, samt vanilje og cedertræ fra fadlagringen. Smagen er fyldig og med fin struktur, men samtidig med en intens og sødmefuld frugtdominans. Den bløde eftersmag er særdeles lang.

Server vinen v/ 19-20 grader, og gerne til retter af oksekød, smagsfuld og marineret lam, modne oste, til julemaden - eller bare som en hyggevin. Giv gerne vinen 30 minutters iltning inden servering.

Perfekt blend af frugtintens Merlot og kraftfuld Cabernet. En rødvin der imponerer med stor kraft og fylde, som samtidligt bryder på bløde og sødmefulde nuancer. Du får svært ved at finde et bedre match til rødt kød i dette prisleje!

 

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Merlot
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Conti Morini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2024-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

Anmeldelse af forrige årgang; "Når man skaber vin på de klassiske franske druesorter i Toscana, så kalder man det en Supertoscaner. I så fald må dette være en ‘Super-Emilia-romaner’, for her er det Merlot og Cabernet Sauvignon-druer, der er sammensat i en vin, der er blevet til i det østvendte område på samme højde som Toscana. Smagen er blød og powerfuld på samme måde – præcis sådan som kendere af hhv. den bløde Merlot-drue og den krydrede Cabernet Sauvignon-drue måske ville forvente det. Det smager faktisk ganske godt til prisen, og det er en vin, der er dejligt nem at drikke. Ikke desto mindre har den kræfter nok til at slås med den krydrede grillmad og det spraglede tilbehør på sommeraftenerne, ligesom den formår at folde sig ud i flere forskellige temperaturer. I sin prisklasse klarer den sig derfor rigtig godt, og den er et rigtig godt bud til den hyggelige grillaften."

VinAvisen

5 stjerner

"Denne rødvin, der er lavet på Merlot og Cabernet Sauvignon, har en herlig duft af syltede Amareno kirsebær, mandelmasse og nelliker. Smagen er blød og med varme krydrede noter og en pæn portion frugtsødme, men også med en fin tør afslutning. En imødekommende rødvin, der smager lidt af jul."

Vinhulen

Rigtig god til prisen

Anmeldelse af forrige årgang; "Violet. Duften er sødmefuld med mørke bær af solbær og brombær med letkrydret touch og dejlig frugtdybde. Smagen er sødmefuld og mørk med solbær, brombær, krydrede noter og god kraft med et glimt af alkohol i smagen. Meget viril og frugtstærk vin med lille brændt note i finish. Rigtig god til prisen"

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Guldmedalje AWC Vienna

Guldmedalje Asia Wine Trophy

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt