SUPER VALUE SMAGEKASSE MED 12 FL FOR KUN 499 KR. BEGRÆNSET ANTAL. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen
FlaskeHalsen

Conti Morini Possente Merlot Cabernet 2020

Perfekt blend af frugtrig Merlot og intensiteten fra Cabernet!

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 84,95 DKK stk.
75,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Perfekt blend af frugtrig Merlot og intensiteten fra Cabernet!

Vinen kommer fra Emilia-Romagna regionen, der ligger mellem de mere kendte vinregioner Veneto og Toscana. Her produceres der vine af flot niveau, men til nogle helt andre priser end der er muligt i nabo-regionerne.

Denne vin er primært produceret af Merlot 80%, og de resterende 20% er Cabernet. Druerne er høstet lidt senere end normalt, som gør det muligt at producerer vin med mere intensitet og fylde, samt bløde tanniner. Vinen har fadlagret 12 måneder i franske egetræsfade, som har afrundet vinen, samt tilføjet hints af fad til vinen.

Intens, kraftfuld og frugtrig blend til det røde kød

Helt mørk, rubinrød farve. Mørke aromaer af sorte blommer, brombær og krydderier, samt vanilje og cedertræ fra fadlagringen. Smagen er fyldig og med fin struktur, men samtidig med en intens og sødmefuld frugtdominans. Den bløde eftersmag er særdeles lang.

Server vinen v/ 19-20 grader, og gerne til retter af oksekød, smagsfuld og marineret lam, modne oste, til julemaden - eller bare som en hyggevin. Giv gerne vinen 30 minutters iltning inden servering.

Perfekt blend af frugtintens Merlot og kraftfuld Cabernet. En rødvin der imponerer med stor kraft og fylde, som samtidligt bryder på bløde og sødmefulde nuancer. Du får svært ved at finde et bedre match til rødt kød i dette prisleje!

 

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Merlot
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Conti Morini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

Anmeldelse af årgang 2019 "Når man skaber vin på de klassiske franske druesorter i Toscana, så kalder man det en Supertoscaner. I så fald må dette være en ‘Super-Emilia-romaner’, for her er det Merlot og Cabernet Sauvignon-druer, der er sammensat i en vin, der er blevet til i det østvendte område på samme højde som Toscana. Smagen er blød og powerfuld på samme måde – præcis sådan som kendere af hhv. den bløde Merlot-drue og den krydrede Cabernet Sauvignon-drue måske ville forvente det. Det smager faktisk ganske godt til prisen, og det er en vin, der er dejligt nem at drikke. Ikke desto mindre har den kræfter nok til at slås med den krydrede grillmad og det spraglede tilbehør på sommeraftenerne, ligesom den formår at folde sig ud i flere forskellige temperaturer. I sin prisklasse klarer den sig derfor rigtig godt, og den er et rigtig godt bud til den hyggelige grillaften."

VinAvisen

5 stjerner

Anmeldelse af årgang 2019 "Denne rødvin er fremstillet på Merlot og Cabernet Sauvignon - et i dette tilfælde glimrende ægteskab, der giver en varm og imødekommende vin med duft af aromatisk tobak og mørke kirsebær. Smagen får englene til at synge - selv om det er sommer. Den er fyldig med god frugt, vanille og lys chokolade, og der er en perfekt balance mellem tørhed, tanniner og sødme. En vin til fx lam eller milde cremede oste - og en vin, mange vil kunne lide."

Vinhulen

Rigtig god til prisen

Anmeldelse af årgang 2019 "Violet. Duften er sødmefuld med mørke bær af solbær og brombær med letkrydret touch og dejlig frugtdybde. Smagen er sødmefuld og mørk med solbær, brombær, krydrede noter og god kraft med et glimt af alkohol i smagen. Meget viril og frugtstærk vin med lille brændt note i finish. Rigtig god til prisen"

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt