BEMÆRK; Vores butik i Esbjerg er lukket frem t.o.m 3 marts. Bestillinger til afhentning kan afhentes mandag til onsdag kl. 09.00-16.00 samt torsdag og fredag kl. 09.00-17.30.

Barolo kup. Prisvindende Barolo til kun 129,95 kr. Begrænset antal. Læs mere her.

×
VinAvisen
FlaskeHalsen

Conti Morini Possente Merlot Cabernet 2018

Perfekt blend af frugtrig Merlot og intensiteten fra Cabernet!

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 84,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Perfekt blend af frugtrig Merlot og intensiteten fra Cabernet!

Vinen kommer fra Emilia-Romagna regionen, der ligger mellem de mere kendte vinregioner Veneto og Toscana. Her produceres der vine af flot niveau, men til nogle helt andre priser end der er muligt i nabo-regionerne.

Denne vin er primært produceret af Merlot 80%, og de resterende 20% er Cabernet. Druerne er høstet lidt senere end normalt, som gør det muligt at producerer vin med mere intensitet og fylde, samt bløde tanniner. Vinen har fadlagret 12 måneder i franske egetræsfade, som har afrundet vinen, samt tilføjet hints af fad til vinen.

Intens, kraftfuld og frugtrig blend til det røde kød

Helt mørk, rubinrød farve. Mørke aromaer af sorte blommer, brombær og krydderier, samt vanilje og cedertræ fra fadlagringen. Smagen er fyldig og med fin struktur, men samtidig med en intens og sødmefuld frugtdominans. Den bløde eftersmag er særdeles lang.

Server vinen v/ 19-20 grader, og gerne til retter af oksekød, smagsfuld og marineret lam, modne oste eller bare som en hyggevin. Giv gerne vinen 30 minutters iltning inden servering.

Perfekt blend af frugtintens Merlot og kraftfuld Cabernet. En rødvin der imponerer med stor kraft og fylde, som samtidligt bryder på bløde og sødmefulde nuancer. Du får svært ved at finde et bedre match til rødt kød i dette prisleje!

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Merlot
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Conti Morini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2020-2023
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Når man skaber vin på de klassiske franske druesorter i Toscana, så kalder man det en Supertoscaner. I så fald må dette være en ‘Super-Emilia-romaner’, for her er det Merlot og Cabernet Sauvignon-druer, der er sammensat i en vin, der er blevet til i det østvendte område på samme højde som Toscana. Smagen er blød og powerfuld på samme måde – præcis sådan som kendere af hhv. den bløde Merlot-drue og den krydrede Cabernet Sauvignon-drue måske ville forvente det. Det smager faktisk ganske godt til prisen, og det er en vin, der er dejligt nem at drikke. Ikke desto mindre har den kræfter nok til at slås med den krydrede grillmad og det spraglede tilbehør på sommeraftenerne, ligesom den formår at folde sig ud i flere forskellige temperaturer. I sin prisklasse klarer den sig derfor rigtig godt, og den er et rigtig godt bud til den hyggelige grillaften."

VinAvisen

5 stjerner

"Flot, blød og venlig rødvin til en yderst attraktiv pris (ved 6 flasker). Den har en dybrød farve og en fyldig smag med noter kirsebær, brombær og blomme. En let drikkelig vin på druerne Merlot og Cabernet Sauvignon."

Vinhulen

Rigtig god til prisen

"Rubinrød. Duften har mørke bær med solbær, masser af krydderi og god varme med let brændte noter i spids. Smagen er let sødmefuld og blød med varm solbær, let blomme/sveske, let brændt note, træ og fint afpasset frugtsyre med rette bid. God helhedsoplevelse grænsende til saftig. Yderst velegnet til mad og også uden. Rigtig god til prisen."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt