SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! BEGRÆNSET ANTAL! LÆS MERE HER!

×
VinAvisen
FlaskeHalsen

Conti Morini Mirabile Pinot Grigio 2022

Sprød og delikat Pinot Grigio fra Italien. Perfekt til hygge på...

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 84,95 DKK stk.
75,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Sprød og delikat Pinot Grigio fra Italien

Vinen er produceret af 100% Pinot Grigio fra Emilia-Romagna regionen. Vinen har gæret og lagret udelukkende i ståltanke, for at bevare så ren og frisk frugt som muligt i smag og aroma.

Farven er lys gylden. Rig duft af hvide blomster, tropiske frugter samt citrus. Smagen er sprød, rank og frisk og er mere citrus domineret end duften først antyder. En flot syre holder den rige frugt skak gennem hele smagen.

Server vinen v/ 8-9 grader. Prøv den f.eks. til skaldyr og fisk, salater, til snacks på terrassen, eller bare for sig selv en varm sommer dag.

Lækker frisk, delikat og sprød Pinot Grigio fra Italien. En vin der byder på en spændene frugtrig næse og en sprød smag i munden. Et sikkert hit til skaldyr eller hygge en varm sommerdag på terrassen

Vin Data
Drue
Pinot Grigio
Type
Hvidvin
Årgang
2022
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Conti Morini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
4 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2024-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Pinot Gris eller Pinot Grigio. Sært barn har mange navne, og ofte synes jeg, at denne druesort er en anelse sær. Ikke desto mindre formår denne italienske producent at overraske – og endda til en imponerende pris. Det er dejligt og blødt, og tendenserne til overkrydrede særheder er holdt på et minimum her. Balancen er fin, og det betyder, at de særlige kendetegn ved druesorten får lov at gøre sig bemærket, uden at det spolerer helheden. I stedet bliver det en blød, blid og charmerende italiener, der holder et imponerende niveau til prisen."

VinAvisen

5 stjerner

"85 kr. for en vin af denne høje er et rent kup. Så køb 6 flasker til 69 kr. De skal nok blive nydt af familie og venner i sommerens løb. Der er søde mandler og strejf af papaya i duften, mens den meget aromatiske smag byder på moden melon, gule blommer, syltede citroner og strejf af honning. Vinen er velegnet som ledsager til både fede fisk og kylling - men den er bestemt også en nydelse afkølet, præcis som den er."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt