Kæmpe kup! Power rødvin fra Sicilien med hele 46% rabat. Aldrig solgt billigere. Læs mere her.

×
Vin i Øjenhøjde
FlaskeHalsen

Conti Morini Mirabile Pinot Grigio 2020

Sprød og delikat Pinot Grigio fra Italien. Perfekt til hygge på...

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 84,95 DKK stk.
75,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Sprød og delikat Pinot Grigio fra Italien

Vinen er produceret af 100% Pinot Grigio fra Emilia-Romagna regionen. Vinen har gæret og lagret udelukkende i ståltanke, for at bevare så ren og frisk frugt som muligt i smag og aroma.

Farven er lys gylden. Rig duft af hvide blomster, tropiske frugter samt citrus. Smagen er sprød, rank og frisk og er mere citrus domineret end duften først antyder. En flot syre holder den rige frugt skak gennem hele smagen.

Server vinen v/ 8-9 grader. Prøv den f.eks. til skaldyr og fisk, salater, til snacks på terrassen, eller bare for sig selv en varm sommer dag.

Lækker frisk, delikat og sprød Pinot Grigio fra Italien. En vin der byder på en spændene frugtrig næse og en sprød smag i munden. Et sikkert hit til skaldyr eller hygge en varm sommerdag på terrassen

Vin Data
Drue
Pinot Grigio
Type
Hvidvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Conti Morini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
4 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2021-2023
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Pinot Gris eller Pinot Grigio. Sært barn har mange navne, og ofte synes jeg, at denne druesort er en anelse sær. Ikke desto mindre formår denne italienske producent at overraske – og endda til en imponerende pris. Det er dejligt og blødt, og tendenserne til overkrydrede særheder er holdt på et minimum her. Balancen er fin, og det betyder, at de særlige kendetegn ved druesorten får lov at gøre sig bemærket, uden at det spolerer helheden. I stedet bliver det en blød, blid og charmerende italiener, der holder et imponerende niveau til prisen."

Vin i Øjenhøjde

6 stjerner

"Vinen er på ingen måde kompleks, men derimod er den livlig og let med dens friske udtryk og gode syre, som næsten hopper og danser på tungen. Vinens bedømmelse, skildre sig især ud på antal stjerner, da man virkelig får en dejligt glas, som alle kan forholde sig til og som man sagtens kan være bekendt at servere til kammerater og familier, men som også vil gøre sig godt bemærket til barnedåb eller konfirmationer. Vinens kvalitet udover prisen er derfor, at vinen rammer et bredt publikum – der er ikke mange, som ikke vil kunne lide denne vin."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt