Bemærk; Vores butik i Esbjerg holder lukket i uge 28+29+30. Online shoppen kører videre som normalt hele perioden. Go sommer :)

×
VinAvisen
Alt Om Vin

Conti Morini Mirabile Pinot Grigio 2019

Sprød og delikat Pinot Grigio fra Italien. Perfekt til hygge på...

Ikke på lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 84,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Sprød og delikat Pinot Grigio fra Italien

Vinen er produceret af 100% Pinot Grigio fra Emilia-Romagna regionen. Vinen har gæret og lagret udelukkende i ståltanke, for at bevare så ren og frisk frugt som muligt i smag og aroma.

Farven er lys gylden. Rig duft af hvide blomster, tropiske frugter samt citrus. Smagen er sprød, rank og frisk og er mere citrus domineret end duften først antyder. En flot syre holder den rige frugt skak gennem hele smagen.

Server vinen v/ 8-9 grader. Prøv den f.eks. til skaldyr og fisk, salater, til snacks på terrassen, eller bare for sig selv en varm sommer dag.

Lækker frisk, delikat og sprød Pinot Grigio fra Italien. En vin der byder på en spændene frugtrig næse og en sprød smag i munden. Et sikkert hit til skaldyr eller hygge en varm sommerdag på terrassen

Vin Data
Drue
Pinot Grigio
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Conti Morini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
4 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
Alt Om Vin

5 stjerner

"Lyse stenfrugter, pære og nektarin. Fin mundfylde og let prikkende sød lime, det hele afsluttes af let kalket mineralitet. Stilren harmonisk og meget vin til prisen."

VinAvisen

5 stjerner

"En dejlig hvidvin med fine citrusnoter i duften og med en fyldig smag med en perfekt balance mellem tørhed og frugtsødme. Eftersmagen en lang og slutter med en anelse sød appelsin. En rigtig god all round vin, der også kan ledsage asiatiske retter med en anelse sødme. Prisen ved 6 flasker er yderst attraktiv."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt