NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen

Conte Zardi Il Sapiente Sangiovese Superiore Riserva 2019

Il Sapiente`s nye storebror i Riserva kvalitet!

Ikke på lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
155,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
Beskrivelse

Detaljer

Il Sapiente`s nye storebror i Riserva kvalitet!

Denne Il Sapiente Superiore Riserva er produceret af 100% Sangiovese fra Romagna DOC. Druerne kommer fra særligt udvalgte parceller og håndhøstes i starten af oktober, så kun de bedste og perfekt modne klaser får lov til at blive en del denne topvin. Kold maceration med skallerne i 20 dage, for at udtrække mest mulig farve og smag fra skallerne. Herefter gærer vinen og gennemgår efterfølgende en lang malolaktisk gæring i egetræsfade. Slutlig lagrer vinen i først 18 måneder i egetræsfade og derefter i flasken inden frigivelse. 15% alc.

Farven er dyb rubinrød. Intense aromaer af modne røde- og mørke bær, let tertiære noter samt hints af lakrids og krydderi. Smagen er struktureret, kompleks, fyldig og dyb – men mest af alt er det den overordnede balance der gør denne vin storslået. Balancen mellem den varme mørke frugt og den store struktur samt lange eftersmag, som slutter med hints af fad og krydderier. 

Server vinen v/ 18-19 grader. En vin med stor struktur og intensitet, som bør serveres til lige så intense retter af f.eks. rødt kød, lammekølle eller en god simreret - eller som oplagt ledsager til julemaden. Vinen kan drikkes nu efter 1 times iltning, men de har også nok struktur og ungdommelige tanniner til at ligge og udvikle sig mange år endnu.

Il Sapiente Superiore Riserva 2019! Produceret af de bedste Sangiovese druer fra Emilia-Romagna regionen. En opvisning i balance mellem tør, struktureret og dyb rødvin og masser af blød fyldig frugt. En fantastisk madvin, som fortjener at blive serveret til et lige så fantastisk stykke kød.

Vin Data
Drue
Sangiovese
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Conte Zardi
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
18 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2030
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Syltede kirsebær, vanille, kanel, fennikel og eukalyptus præger smagen af denne glimrende rødvin. Der er kraft, koncentration og alkohol - men også en dejlig lang og blød eftersmag, der krones af en fin syre. En vin, der er normalprisen til 180 kr. værd - så de 6 flasker til 149 kr. stykket er et rigtig godt køb."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Conte Zardi

Conte Zardi er producenten af vores yderst populære vine Il Sapiente og Caveja. Conte Zardi er beliggende i Emilia-Romagna, tæt på Imola. Vinhuset er ikke fancy, der er ikke gamle vinstokke og der bruges ikke millioner på markedsføring. Tillgengæld er de super gode til at producerer Sangiovese blends til en særdeles god pris. 

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt