SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
90 points
Mad og Monopolet
VinAvisen
FlaskeHalsen
EkstraBladet

Conte Zardi Il Sapiente Rubicone 2022

Vores mest solgte vin! Fuldblods-italiener i Ripasso stil

På lager
DKK 65,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 74,95 DKK stk.
71,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Vores mest solgte vin

Il Sapiente er et blend af primært Sangiovese, tilsat Syrah. Druerne kommer fra Emilia-Romagna regionen i det centrale Italien – og er en vin som skal prøves. Druerne er høstet lidt senere end normalt, for at sikre at alle er fuldt modne. Druerne kommer fra Conte Zardi`s egne vinmarker, men der er også købt op af kvalitets druer hos naboliggende vingårde. Vinen har fadlagret hele 12 mdr i store egetræsfade. 14,5% alkohol.

Fyldig og smagsfuld Sangiovese i Ripasso stil

Farven er intens rubinrød. Intense aromaer af mørk frugt, hints af peber, samt noter af tobak og vanilje fra fadlagringen. En fyldig, særdeles blød og meget smagsfuld rødvin, som i smagen byder på søde kirsebær, mørk frugt og krydderi. En lang og blød eftersmag fuldender den store smagsoplevelse.

Nyd vinen ved 16-18° grader nu eller indenfor de næste par år. Il Sapiente er en skøn ledsager til smagfulde pastaretter, roastbeef, grillmad, gryderetter eller modne oste. Vinen er også helt oplagt som meditations-vin.

Il Sapiente er vores mest solgte vin. Først og fremmest fordi man får en vin af høj kvalitet, men også fordi at man får en rigtig fuldblodsitaliener i Ripasso stil, hvor man efter et glas sidder med følelsen af at have drukket en væsentligt dyrere vin.

Vin Data
Drue
Sangiovese
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Conte Zardi
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
12 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2024-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af forrige årgang; "Bagte krydderier i næsen. Rund, blød og meget imødekommende med solmoden frugt og timian noter. Simpel men indsmigrende vin."

FlaskeHalsen

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af forrige årgang; Sangiovese, der er blød og let at gå til. Det er absolut ikke et mesterværk, men prisen antyder heller ikke, at du skal forvente store nuancerede og dybe vin-oplevelser. Den kan alt det, den skal kunne til prisen – og lidt til."

Mad og Monopolet

90 points

Bemærk; Anmeldelse af forrige årgang; "Én vin som denne er en “crowdpleaser” - nem at gå til, alle kan være med til billige penge. På bordet med en god pasta bolognese eller en pizza og et glas af denne, så kan det ikke gå helt galt. I næsen har den tydelige noter af vanilje, kirsebær, chokolade og eg. I munden er den syrlig og har gode tanniner samt en diskret frugtsødme, som gør den perfekt til maden. "

VinAvisen

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af forrige årgang; "80 kr. for en flaske af denne rødvin er et rent kup - så køb med sindsro 6 flasker. Det er en harmonisk, varm og imødekommende vin med aromatisk tobak, vanille og moden frugt i både duft og smag. Eftersmagen har bløde tanniner og en fin lille syre, der giver modspil til vinens frugtsødme. Det er en vin til en ekstra god pastaret - eller en ikke alt for krydret sammenkogt kødret."

Vinhulen

Kanonvin til spotpris

Bemærk; Anmeldelse af forrige årgang;"Rubinrød. Duften rummer kirsebær, lys chokolade, vanilje, træ og andre lette fadnoter, allerede med alder i duften der giver noget kompleksitet. Smagen starter med let note af træ, ganske let vanilje og herefter kirsebær og en lille frugtsødme efterfulgt af passende frugtsyre og saftighed. Usædvanlig meget tyngde for dette prisniveau, og frugten og fadnoterne fortsætter i lang, kraftfuld og balanceret finale fra denne vin, der både er lækker nu og kan ligge et par år. Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen."

VinExpressen

Anbefalet points

Bemærk; Anmeldelse af forrige årgang; "Blød og lettilgængelig næse, hvor man finder masser af søde kirsebær. Saftig i munden med en del frugtsødme, der giver noget blødhed og fylde i smagen. Fin og forbrugervenlig vin uden skarpe kanter, som vil falde i de flestes smag."

Medaljer

Guldmedalje AWC Vienna

Guldmedalje Asia Wine Trophy

Guldmedalje Mundus Vini

Om producenten

Conte Zardi

Conte Zardi er producenten af vores yderst populære vine Il Sapiente og Caveja. Conte Zardi er beliggende i Emilia-Romagna, tæt på Imola. Vinhuset er ikke fancy, der er ikke gamle vinstokke og der bruges ikke millioner på markedsføring. Tillgengæld er de super gode til at producerer Sangiovese blends til en særdeles god pris. 

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt