VinAvisen
FlaskeHalsen
Smag På Vin
Kanonvin til spotpris
Vinhulen

Conte Zardi Il Sapiente Rubicone 2017

Vores mest solgte vin! Fuldblods-italiener i Ripasso stil

På lager
DKK 59,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
64,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Vores mest solgte vin

Il Sapiente er et blend af primært Sangiovese, tilsat Syrah og lidt Merlot. Druerne kommer fra Emilia-Romagna regionen i det centrale Italien – og er en vin som skal prøves. Druerne er høstet lidt senere end normalt, for at sikre at alle er fuldt modne. Druerne kommer fra Conte Zardi`s egne vinmarker, men der er også købt op af kvalitets druer hos naboliggende vingårde. Vinen har fadlagret hele 18 mdr i store egetræsfade. 14,5% alkohol.

Fyldig og smagsfuld Sangiovese i Ripasso stil

Farven er intens rubinrød. Intense aromaer af mørk frugt, hints af peber, samt noter af tobak og vanilje fra fadlagringen. En fyldig, særdeles blød og meget smagsfuld rødvin, som i smagen byder på søde kirsebær, mørk frugt og krydderi. En lang og blød eftersmag fuldender den store smagsoplevelse.

Nyd vinen ved 16-18° grader nu eller indenfor de næste par år. Il Sapiente er en skøn ledsager til smagfulde pastaretter, roastbeef, grillmad, gryderetter eller modne oste. Vinen er også helt oplagt som meditations-vin.

Il Sapiente er vores mest solgte vin. Først og fremmest fordi man får en vin af høj kvalitet, men også fordi at man får en rigtig fuldblodsitaliener i Ripasso stil, hvor man efter et glas sidder med føelsen af at have drukket en væsentligt dyrere vin.

Vin Data
Drue
Merlot
Sangiovese
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Conte Zardi
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
18 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2019-2022
Anmeldelser
FlaskeHalsen

6 stjerner

"Det her er lidt af en klassiker på de danske vinter-middagsborde. Med sin fløjlsbløde og rare stil, er Il Sapiente imødekommende og nem at gå til. Nogle vil måske finde den en smule uinteressant, fordi den ikke har de store og vilde nuancer, der giver den særpræg og personlighed, men på den anden side er det måske også netop det, der gør den til en meget populær flaske til prisen. For her får du den umiddelbare drikkeglæde på et fint niveau til en flot pris. Den lander på en topkarakter, når prisen tages med i betragtning, for her spilles på alle tangenter, når det skal være ren hygge, velbehag og stadig på et flot niveau."

Smag På Vin

5 stjerner

"Lavet på sent høstede Sangiovese og tilsat en del Syrah og Merlot, så man skal ikke blive forbavset, hvis den ikke lever op til forventninger om en slank syrerig toscaner. Alligevel har vi lidt Sangiovesedyder med støvede kirsebær, krydderurter og skovbund i såvel næse som mund – hertil blomme og lidt mokka. Tør med en del frugtighed, frisk syre og moden tannin samt en lille bitternote af blommesten i udgangen. Glimrende allround vin der passer til de fleste italienske tomatbaserede retter, men som også er velegnet til det danske køkken."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En herlig rødvin - aromatisk med duft og smag primært af modne brombær men også af syltede blommer og vanille. Vinen slutter med en perfekt balance mellem sødme, syre og tanniner. Drik den til en god pasta- eller kødret eller til det store ostebord. Tilbudsprisen er attraktiv."

Vinhulen

Kanonvin til spotpris

"Rubinrød. Duften er helt frisk med sødmefulde, røde kirsebær i ren duft med let krydderi. Smagen er let sødmefuld med røde kirsebær, krydderi, frisk frugtsyre og rette bid. Blødt og rundt indtryk i munden og udpræget madvin. Fin kraft og fylde. Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen."

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Gold Winner
Our Favorite

Om producenten

Conte Zardi

Conte Zardi er producenten af vores yderst populære vine Il Sapiente og Caveja. Conte Zardi er beliggende i Emilia-Romagna, tæt på Imola. Vinhuset er ikke fancy, der er ikke gamle vinstokke og der bruges ikke millioner på markedsføring. Tillgengæld er de super gode til at producerer Sangiovese blends til en særdeles god pris. 

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt