BEMÆRK: Butikken holder ferielukket i uge 29 & 30!! - Online holder åbent og vi sender ordre som normalt! 

×

Conte Zardi Il Sapiente Rubicone 2016

Vores mest solgte vin! Fuldblods-italiener i Ripasso stil

På lager
DKK 54,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 84,95 DKK stk.
59,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Spar yderligere 16% netop nu!

Så er der tilbud på vores mest solgte vin de seneste 3 år. Vi har købt stort ind og håber der er nok til alle, men vi kan ikke garantere...! Lige nu en af DK`s mest solgte vine til kun 54 kr! Vinen er topanmeldt af både forbrugere og professionelle anmeldere 3 år i rap. Denne årgang 2016 er endnu ikke vurderet af anmelderne - men vi garantere at den smager lige så fantastisk som tidligere!

Vores mest solgte hjemme i ny årgang

Il Sapiente er et blend af primært Sangiovese, tilsat Syrah og lidt Merlot. Druerne kommer fra Emilia-Romagna regionen i det centrale Italien – og er en vin som skal prøves. Druerne er høstet lidt senere end normalt, for at sikre at alle er fuldt modne. Druerne kommer fra Conte Zardi`s egne vinmarker, men der er også købt op af kvalitets druer hos naboliggende vingårde. Vinen har fadlagret hele 18 mdr i store egetræsfade. 14,5% alkohol.

Fyldig og smagsfuld Sangiovese i Ripasso stil

Farven er intens rubinrød. Intense aromaer af mørk frugt, hints af peber, samt noter af tobak og vanilje fra fadlagringen. En fyldig, særdeles blød og meget smagsfuld rødvin, som i smagen byder på søde kirsebær, mørk frugt og krydderi. En lang og blød eftersmag fuldender den store smagsoplevelse.

Nyd vinen ved 16-18° grader nu eller indenfor de næste par år. Il Sapiente er en skøn ledsager til smagfulde pastaretter, roastbeef, grillmad, gryderetter eller modne oste. Vinen er også helt oplagt som meditations-vin.

Il Sapiente er vores mest solgte vin. Først og fremmest fordi man får en vin af høj kvalitet, men også fordi at man får en rigtig fuldblodsitaliener i Ripasso stil, hvor man efter et glas sidder med føelsen af at have drukket en væsentligt dyrere vin.

Vin Data
Drue
Merlot
Sangiovese
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Conte Zardi
Størrelse
75 cl
Alkohol
14,5%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
18 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
Om producenten

Conte Zardi

Sangiovese bliver blandet med druer som Shiraz og Merlot, samt mindre kendte lokale druer. Foruden de 2 Sangiovese-blends laver de også en super hvidvin på den lokale Albana drue.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt