Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  FinansBureauet
  FlaskeHalsen
  Smag På Vin
  Vores mest solgte vin! Fuldblods-italiener i Ripas...

Conte Zardi Il Sapiente Rubicone 2015

På lager

79,95 DKK per stk.
59,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
64,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Conte Zardi Il Sapiente Rubicone 2015

Detaljer

Vores mest solgte vin for 3. år i træk!

Il Sapiente er et blend af primært Sangiovese, tilsat Syrah og lidt Merlot. Druerne kommer fra Emilia-Romagna regionen i det centrale Italien – og er en vin som skal prøves. Druerne er høstet lidt senere end normalt, for at sikre at alle er fuldt modne. Druerne kommer fra Conte Zardi`s egne vinmarker, men der er også købt op af kvalitets druer hos naboliggende vingårde. Vinen har fadlagret hele 18 mdr i store egetræsfade. 14,5% alkohol.

Fyldig og smagsfuld Sangiovese i Ripasso stil

Farven er intens rubinrød. Intense aromaer af mørk frugt, hints af peber, samt noter af tobak og vanilje fra fadlagringen. En fyldig, særdeles blød og meget smagsfuld rødvin, som i smagen byder på søde kirsebær, mørk frugt og krydderi. En lang og blød eftersmag fuldender den store smagsoplevelse.

Serveringstemperatur og anvendelse

Nyd vinen ved 16-18° grader nu eller indenfor de næste par år. Il Sapiente er en skøn ledsager til smagfulde pastaretter, roastbeef, grillmad, gryderetter eller modne oste. Vinen er også helt oplagt som meditations-vin.

Il Sapiente er vores mest solgte vin. Først og fremmest fordi man får en vin af høj kvalitet, men også fordi at man får en rigtig fuldblodsitaliener i Ripasso stil, hvor man efter et glas sidder med føelsen af at have drukket en væsentligt dyrere vin.

Drue
Merlot
Sangiovese
Shiraz
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Conte Zardi
Størrelse
75 cl
Alkohol
14,5%
Region
Emilia-Romagna
Website
Lagring
18 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2017-2020
FinansBureauet

6 stjerner

"Forrygende storsællert til lavpris, som også i årgang 2015 udmærker sig ved at byde på en fuldblods vinoplevelse med råt kød og bålrøg i næsen og robust og voluminøs mund med righoldige mængder sort frugt, espresso og tobak og med en snert af kirsebærsødme i den lange eftersmag. Imponerende vin til prisen."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Il Sapiente er efterhånden en klassiker herhjemme i Danmark, hvor den år efter år har henrykket med sin bløde og danskervenlige stil. Det er ikke en stram italiensk Sangiovese, men derimod en blød basse-vin, der binder trådene mellem det nordlige og det sydlige Italien fint sammen. Der er mere Primitivo og Puglia over den, end der er Toscana og Sangiovese, men ikke desto mindre er det altså en rendyrket Sangiovese i en rigtig dejlig blød stil, der trods alt afrundes af den velkendte Sangiovese-syre tilsidst. Afrundingen overdøves dog ganske klart af den markente sødmefulde stil, der kan være på nippet til at virke for tung for nogle. Jeg tror, at mange Sangiovese-fans vil blive overraskede her, mens flertallet af vinnydere, der bare gerne vil have noget lækkert og ukompliceret, vil juble."

Smag På Vin

5 stjerner

"Flot og ren rubinrød i farven og med en næse af kirsebær, brombær med et bagtæppe af frisk oregano, lidt tobak og kanel. I munden er den rund og blød med en fin, frisk og velbalanceret frugtsødme, der ikke bliver for kvalm – noter af kirsebær, blommer, mokka og lidt krydderurter. Glimrende syre og markant tannin. Hvis man køber den for at nyde Sangioveses herligheder, er der risiko for at blive lettere skuffet. Til gengæld vil fans af frugttunge og halvsøde italienere på Primitivo eller Corvina blive godt underholdt, da Il Sapiente har mange af de karaktertræk – blot med et drys af finesse. Ganske meget Italien for de kun 59 kroner."

Vinhulen

Kanonvin til spotpris

"Violet. Varm og letkrydret duft med kirsebær, rosin og blomme. Smagen er blød og rund med frisk frugtsyre og bid sammen med kirsebær, saftighed og let blomme/rosin. En del bittertoner præger endnu denne unge vin, men der er god saftighed og intensitet og eftersmag af let vanilje. Dejlig fast og vinen har noget af det klassiske, kølige, norditalienske præg. Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen."

Conte Zardi

Sangiovese bliver blandet med druer som Shiraz og Merlot, samt mindre kendte lokale druer. Foruden de 2 Sangiovese-blends laver de også en super hvidvin på den lokale Albana drue.

 1. Dejlig fadsmag, men til den søde side anmeldt af BF d. 04/12/2017
  Din bedømmelse

  Dejlig fadsmag og duft, men vinen er til den søde side. Hvis den havde været mere tør ville det være ne betydelig bedre vin.

 2. Vinen der kan drikkes til alle kødretter og alene anmeldt af Charlotte d. 19/11/2017
  Din bedømmelse

  Absolut den bedste all round vin jeg har smagt til dato.
  Min mands favoritvin.
  Dufter krydret fyldig af modne mørke bær og noter af tør lakrids.
  Smager fyldig krydret moden, let tør, let peber, lang eftersmag.
  Perfekt til hakket oksebøf, frikadeller, flæskesteg, krydret kylling.

 3. Family tastiskvin til en fantastisk pris. anmeldt af Søren d. 15/11/2017
  Din bedømmelse

  Kan kun anbeo

 4. Bedre fået ikke til prisen anmeldt af Kimmagdk d. 14/11/2017
  Din bedømmelse

  Denne vin er nummer 1 i sin prisklasse og nok også over sin klasse

 5. Rigtig god vin til prisen! anmeldt af Lene d. 28/10/2017
  Din bedømmelse

  Rigtig god vin til prisen!

 6. Supervin anmeldt af Frydenvold d. 27/10/2017
  Din bedømmelse

  Super vin til billige penge. Vi tager 12 mere.

 7. fin vin anmeldt af Henning d. 06/10/2017
  Din bedømmelse

  Et godt køb

 8. Supervin anmeldt af Super vin d. 22/06/2017
  Din bedømmelse

  Super vin til en "super" pris.

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse