Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Sublim Italiensk hvidvin, som bør prøves.

Conte Zardi Il Raffinato Albana DOCG 2016

På lager

89,95 DKK per stk.
59,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
64,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Conte Zardi Il Raffinato Albana DOCG 2016

Detaljer

Vinen er produceret af den lokale drue Albana. Det er formentligt ikke en drue du har stødt på så mange gange før, men hvad gør det når bare vinen er fantastisk til prisen. Druerne er høstet ved optimal modenhed, som både har givet masser af frisk frugt, men også bevaret en let syre. Efter sortering af druerne har vinen fadlagret kort i større egetræsfade.

Vinens elementer

Vinen har en flot lys strågylden farve. Intense aromaer af stenfrugter, lime, blommer, samt lette noter af bl.a. vanilje fra fadlagringen. Vinen er medium fyldig, blød, frugtig og med en perfekt afstemt frugtsyre, som fuldender oplevelsen af en lækker hvidvin i fuld harmoni. Eftersmagen er lang og intens.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 8-10° grader. Prøv den til fisk og skaldyr, lyst kød, suppe eller brug den "bare" som en topklasse terassevin.

Rigtig dejlig hvidvin med en let frugtsyre, og en herlig fyldig mund med skønne aromaer af ananas, citrus og melon. Fed og cremet viskositet - en lækkerbisken af en hvidvin, der appellerer til langt de fleste smagsløg.

Drue
Albana
Type
Hvidvin
Vintype
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Conte Zardi
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
Emilia-Romagna
Website
Lagring
6 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2017-2019

Conte Zardi

Sangiovese bliver blandet med druer som Shiraz og Merlot, samt mindre kendte lokale druer. Foruden de 2 Sangiovese-blends laver de også en super hvidvin på den lokale Albana drue.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse