SÅ ER DEN HER! SAPIENTE LIMITED EDITION NO. 2! DEN ULTIMATIVE VIN TIL PRISEN! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER

×
VinAvisen

Conte Zardi Il Fascinoso Rubicone 2018

Nyhed fra producenten bag vores bedst sælgende vin nogensinde!

Ikke på lager
DKK 49,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
54,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
EKSTRA NEDSAT 17%! IMPONERENDE HVIDVIN I LET CREMET OG FRUGTRIG STIL!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Salat
Beskrivelse

Detaljer

Nyhed fra producenten bag vores bedst sælgende vin nogensinde!

Il Sapiente har fået selskab af Il Fascinoso, som er produceret på 90 % Chardonnay og 10 % Trebbiano. Stokkene slår rødder 40 meter over havets overflade i Emilia Romagna nærmere betegnet i byen Imola. I slutningen af August håndhøstes 3,3 kg. druer pr. stok, som forsigtigt bringes til vinificering i vinkælderen. Her forædles mosten over 15 dage v/ 13 grader, og tappes afslutningsvis på fade i seks måneder.

Farven er gylden. Næsen er sprængfyldt med forfriskende citrusfrugt. Munden er medium fyldig med et snært af charmerende Chardonnay-fedme. Smagen er frisk og liflig som næsen, men supplerer med en kompleks dybde fra den seks måneder lange fadlagring. Eftersmagen er fuld af karakter og bliver pirrende hængende i ganen.

Il Fascinoso er den perfekte ledsager til fisken, skaldyrene, klassiske italienske retter som risotto og pasta. Med sin kompleksitet fra fadlagringen kan Il Fascinoso også ledsage et traditionelt ostebord. Vi anbefaler at servere vinen v/ 10-12 grader.

Meget stilfuld og intens Chardonnay med et snært af Trebbiano fra producenten bag vores bedst sælgende vin. Denne liflige og charmerende hvidvin har ligget på fade i seks måneder, hvor den har udviklet en unik kompleksitet, som sjælden ses i denne prisklasse.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Trebbiano
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Conte Zardi
Størrelse
75 cl
Region
Emilia-Romagna
Lagring
6 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2019-2021
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Rubicone er en stor appellation i den italienske region Emilia-Romagna, og herfra kommer denne hvidvin på druerne Chardonnay og Trebbiano. Vinen har en markant fadsmag efter seks måneder på fad. Er man til træ, er det en vellavet vin, der hænger godt sammen og fås til en rimelig pris ved seks flasker (59 kr)."

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Gold Winner
Our Favorite

Om producenten

Conte Zardi

Conte Zardi er producenten af vores yderst populære vine Il Sapiente og Caveja. Conte Zardi er beliggende i Emilia-Romagna, tæt på Imola. Vinhuset er ikke fancy, der er ikke gamle vinstokke og der bruges ikke millioner på markedsføring. Tillgengæld er de super gode til at producerer Sangiovese blends til en særdeles god pris. 

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt