90 points
Mad og Monopolet
91 points
Flaskehalsen Point
Vin i Øjenhøjde
VinAvisen
Smag På Vin
FlaskeHalsen
EkstraBladet
VinHulen

Conte Zardi Caveja Sangiovese Rubicone 2020

Caveja tilbyder chokerende høj kvalitet til prisen!

På lager
DKK 69,95

Pris: Før: 85,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
75,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 18%! DEN BEDSTE VIN TIL PRISEN!

Caveja har en fornem rig og rafineret smag, og er rost til skyerne med hele ⭐⭐⭐⭐⭐ 3 guldmedaljer og ⭐⭐⭐⭐⭐ 7 topanmeldelser fra de professionelle! Som altid byder Caveja på rig, moden, dyb og balanceret smag til en knivskarp pris.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Lam
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Unik kvalitet ift. prisen.

Kvalitetsvinen fra Conte Zardi, denne Caveja Sangiovese Rubicone, forbløffer enhver der smager den ..og du vil formentlig også tro at det er løgn at den koster under en 100-mand! Den er produceret af 80% Sangiovese, tilsat 10% af hver af de mindre kendte lokale druer Malbo Gentile og Centesimino. En mindre del af druerne er tørret, for at opnå en større intensitet. Alle druer kommer fra Emilia-Romagna regionen, fra vingårdens bedste og særligt udvalgte vinmarker. Disse druer frembringer en vin der er langt udover det sædvanlige. Fadlagret hele 18 måneder i et mix af store og små fade. 15% alkohol. I øvrigt er vinen `storebror` vil vores mest solgte vin, Il Sapiente, og det kan smages!

Mere luksuriøs og rig i smagen

Farven er dyb rød, nærmest helt lilla i glasset. Intense aromaer af modne skovbær, brombær og noter som tobak, peber og let vanilje. Vinen har en utrolig flot fylde, intensitet og blød frugt samt afrundede tanniner og en fin frugtsyre, der holder den sødmefulde frugt på plads. Eftersmagen er vedholdende og med krydret noter.

Server vinen ved 18-19 grader for den optimale vinoplevelse. Den vinder yderligere ved 30 min. iltning før servering. Kan gemmes i op til 6 år fra høståret. Denne vin er den perfekte ledsager til julens fede måltider som fx and, gås og flæskesteg. Er også en skøn bordherre at have til bords til et stykke kød af okse eller vildt, eller til gode modne oste.

Caveja tilbyder chokerende høj kvalitet til prisen! Vinen er blevet rost til skyerne af anmelderne år efter år. Bl.a. tidligere kåret til "årets bedste vin til prisen" og "Årets julevin under 100 kr". Denne nye årgang er `fin-tunet`, opgraderet og endnu bedre end før. Stor vinoplevelse til en god pris!

Vin Data
Drue
Centesimino
Malbo Gentile
Sangiovese
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Conte Zardi
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
18 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2022-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

"Fyldig krydret vin meget intens i smagen med kirsebær, rødt kød, urter og vilde krydderier. En spændende vellavet vin med en lang krydret afslutning."

FlaskeHalsen

5 stjerner

Flaskehalsen Point

91 points

"Nu fremstår den noget mere blød og behagelig. En rigtig danskervin med en god sødme, der på mange måder smager, som mange danskere gerne vil have det – blødt, ukompliceret, fyldigt og med masser af alkohol (15%)."

Mad og Monopolet

90 points

"Til prisen er det her en rigtig skøn vin - masser af charme i glasset. Den er på Sangiovese, som giver en læskende og frugtig rødvin - skøn duft af mørke kirsebær, brombær, solbær, labre larver, vanilje, læder og et lille hint af karamel. I munden er den cremet, smooth, rund og med masser af frugtsødme, præcis som en Sangiovese skal være. Sæt den til nogle af de klassiske italienske retter, så får du en skøn oplevelse."

Smag På Vin

5 stjerner

"Caveja i ny indpakning og design, men ellers er indholdet gammelkendt på den gode måde. God koncentration og intensitet i en frugtig næse med blandede modne bær, chokolade, mynte og vanilje. Der er en hel del sødme, men den matches pænt af plusset på syren og en høj alkohol på 15%, der sammen med en blød, moden tannin holder strukturen. Noter som i aromaen med et fint bittert islæt i slutningen."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"Syltede blommer, rosiner og mørke kirsebær mødes i duften af denne meget aromatiske rødvin. Smagen vil frem i verden med sin fylde, rige frugt og lange krydrede eftersmag, der slutter med et lille tanninbid. Det er en flot og fyrrig vin, der vil være en fin ledsager til kraftige kødretter."

VinHulen

2 stjerner

"Rubinrød. Duften indleder med rosin, vanilje og rågummi fra fadet suppleret af røde kirsebær. Duften har i sin unge alder meget fad. Smagen er blød og fyldig med sødme i nogen grad med noter af vanilje, rosin og rågummi suppleret af kirsebær og en saftig palette med bid og nerve i frugtsyren. God harmoni i smagen og styr på strukturen. Smageren forføres i en yderst crowdpleasende vin, der er skruet godt sammen. Det kræves af smageren, at man er opsat på den tilstedeværende sødme, power og fadets markante præg."

Vin i Øjenhøjde

6 stjerner

Et udpluk af den flotte anmeldelse fra Vin i øjenhøjde; "Den chokeret os alle med den fantastiske pris. En kvalitet vi normalvis vil forbinde med meget dyre vine, da det er glas fyldt med masser af kvalitet. Vinens mest fremtonede drue er helt klar Sangiovese.

Vinen har en genkendelig næse af Sangiovese i form af hindbær, tomater, kirsebær, ribs og rosiner og har samtidig tydelige noter af fad, hvilket kan lede tankerne hen mod de spanske vine. Vinen har nemlig lagt 18 måneder på fad i både små og store fade. Dette leder straks tanken hen mod en vin, som kan være fyldt med ”krydder” og power.

Vinen er på ingen måde kompleks, men derimod lige til, og vi vil med statsgaranti kunne garantere, at enhver dansker med respekt for sig selv vil kunne lide denne vin og samtidig også vil nikke genkendende til vores påstand om, at dette er et røverkøb."

VinExpressen

Anbefalet points

"Masser af blommemarmelade, tørrede frugter og lidt kirsebærsovs. Fuld gas fremad og dobbelt stortrommepedal med en hel del frugtsødme, der vil falde i de manges smag."

Medaljer

Guldmedalje AWC Vienna

Guldmedalje Asia Wine Trohy

Guldmedalje Mundus Vini

Om producenten

Conte Zardi

Conte Zardi er producenten af vores yderst populære vine Il Sapiente og Caveja. Conte Zardi er beliggende i Emilia-Romagna, tæt på Imola. Vinhuset er ikke fancy, der er ikke gamle vinstokke og der bruges ikke millioner på markedsføring. Tillgengæld er de super gode til at producerer Sangiovese blends til en særdeles god pris. 

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt