Bemærk; Danske Fragtmænd har forsinkelser pga. ekstra travlhed efter påsken. Derfor kan jeres bestilling muligvis komme 1-2 dage senere end forventet. Vi beklager.

×

Conte Zardi Caveja Sangiovese Rubicone 2018

Caveja tilbyder chokerende høj kvalitet til prisen!

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Lam
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Unik kvalitet ift. prisen.

Topvinen fra Conte Zardi, denne Caveja Sangiovese Rubicone, forbløffer enhver der smager den ..og du vil formentlig også tro at det er løgn at den koster under en 100-mand! Den er produceret af 85% Sangiovese, tilsat nogle mindre kendte lokale druer Malbo Gentile og Centesimino. Alle druer kommer fra Emilia-Romagna regionen, fra vingårdens bedste og særligt udvalgte vinmarker. Disse druer frembringer en vin der er langt udover det sædvanlige. Fadlagret hele 18 måneder i et mix af nye og brugte egetræsfade. 15% alkohol. I øvrigt er vinen `storebror` vil vores mest solgte vin, Il Sapiente, og det kan smages!

Vinens elementer

Farven er helt mørk og næsten uigennemsigtig i glasset. Intense aromaer af modne skovbær, brombær og noter som tobak, peber og let vanilje. Vinen har en utrolig flot fylde, intensitet og blød frugt samt mærkbare, men afrundede tanniner og en fin frugtsyre, der holder den sødmefulde frugt på plads. Eftersmagen synes aldrig at forsvinde. 

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 17-18 grader for den optimale vinoplevelse. Den vinder yderligere ved 30 min. iltning før servering. Kan gemmes i op til 8 år fra høståret. Denne vin er den perfekte ledsager til julens fede måltider som fx and, gås og flæskesteg. Er også en skøn bordherre at have til bords til et stykke kød af okse eller vildt, eller til gode modne oste.

Caveja tilbyder chokerende høj kvalitet til prisen! Vinen bliver rost til skyerne af anmelderne år efter år. Bl.a. kåret til "årets bedste vin til prisen" og "Årets julevin under 100 kr". Denne årgang er også topanmeldt og smager fantastisk!

Vin Data
Drue
Sangiovese
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Conte Zardi
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
18 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2020-2024
Anmeldelser
Medaljer

Guldmedalje AWC Vienna

Guldmedalje Asia Wine Trophy

Sølvmedalje Mundus Vini

Medaljer

Gold Winner
Our Favorite

Om producenten

Conte Zardi

Conte Zardi er producenten af vores yderst populære vine Il Sapiente og Caveja. Conte Zardi er beliggende i Emilia-Romagna, tæt på Imola. Vinhuset er ikke fancy, der er ikke gamle vinstokke og der bruges ikke millioner på markedsføring. Tillgengæld er de super gode til at producerer Sangiovese blends til en særdeles god pris. 

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt