AMAZING DISCOVERIES DECEMBER ER NU TIL SALG! VORES MEST SOLGTE SMAGEKASSE! LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet
90 points
Houlberg Vinblog Points
90 points
Flaskehalsen Point
VinAvisen
90 points
Vinhulen Points

Conceito Ruby Port Reserve

3 års lagring til denne port reserve!

På lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
155,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Dessert og sødt
  • Hygge
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Ruby Port Reserve, en skøn portvin med dyb smag

Ruby Port Reserve refererer til den type portvin, der er kendetegnet ved sin frugtige og fyldige karakter samt sin smukke rød-rubin farve. "Reserve" indikerer, at denne portvin er blevet lagret en smule længere end den almindelige ruby port. Denne Ruby Port Reserve er blevet lagret i 3 år. Dette betyder, at vinen har haft tid til at udvikle sine smagsnuancer og karakteristika gennem en moderat mængde tid i egetræsfade, hvilket resulterer i en mere afrundet og harmonisk smagsprofil.

Henover de 3 års lagring har denne Ruby Port Reserve udviklet en rig og intens smagsprofil. Den giver dig aromaer og smagsnoter af modne røde bær som kirsebær og hindbær, samt undertoner af mørkere frugter som blommer og svesker. Eftersmagen er lang og vedvarende og byder på subtile krydderier og trænoter fra egetræsfadene.

Server ved 14 grader og prøv den som en aperitif eller efter måltidet som en sød afslutning. Den vil også parre sig godt med desserter som chokoladekage, modne oste eller nøddeagtige desserter.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Tinta Roriz
Touriga Franca
Touriga Nacional
Type
Portvin
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Conceito Vinhos
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
19,5%
Region
Porto
Drikkes bedst
Nu og 3 år frem
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

90 points

"Mens Conceitos Tawny-vin ikke får rasende meget ekstra at byde på, når den har fået 10 år på fad, så er det noget andet med deres Ruby. For den rene, almindelige Ruby er ikke verdens største charmetrold, men her giver lidt ekstra fadlagring altså en betydelig værdi. Det er frugtigt med en god sødme og dybde, men uden at det kommer ud af balance. En dejlig Ruby Reserve, der kan gøre det rigtig godt til julens søde lækkerier."

Mad og Monopolet

92 points

"Denne Ruby Port Reserve har utrolig meget value for money - den er 3 år gammel, hvilket betyder, at den har skønne noter af sorte kirsebær, jordbær, syltede blommer, abrikos, hvor duften svæver mellem den modne røde frugt og tørret frugt. I munden er den sødmefuld, fyldig og med masser af dybde. Den gør sig fremragende til ost og chokolade"

VinAvisen

5 stjerner

"Ruby er den unge udgave af portvin stort set uden fadmodning. Og sådan er denne vin - den er sød, ukompliceret, med god fylde og let drikkelig. Drik vinen til søde desserter - fx en god æblekage."

Vinhulen Points

90 points

"Rubinrød. Yderst sødmefuld duft med næsten syrlige kirsebær og supplement af marcipan, mørk chokolade, ristet kaffe og let træ. Smagen er fed og sødmefuld med mørke kirsebær, marcipan, ristet kaffe og let træ med mørk chokolade i spids. Fin og frisk syre med rette bid og en god, fyldig smag med fin længde og kraft. En lille note af alkohol er med gennem smagen. Drikker fint."

Houlberg Vinblog Points

90 points

"Duftmæssigt minder portvinen meget om den forrige almindelig Ruby Port, for der er også godt med blomster,  tulipaner og grønne stilke, men virker mere tæt, koncentreret og tykkere med engelsk lakrids og frugt af sorte kirsebær, brombær, blommer og svesker.

I munden er det også lidt mere tæt, men man kan fortsat smage blomsterne ... men nu suppleret med nødder, blommer, svesker og noget sød lakrids. Alkoholen virker også blidere og blødere, selvom den fortsat giver noget dejlig varme i hele kroppen. 90 point."

Om producenten

Conceito

De første vine fra Conceito-mærket (som oversættes 'koncept') blev lavet i 2005; før dette blev druerne solgt til andre producenter. Vinhuset har siden selv produceret vine, og dette flotte arbejde fortsætter den dag i dag. Conceito ejer 86 hektar vinmarker. De er alle organisk forvaltet, uden brug af pesticider. Deres vinmarker ligger i Teja-dalen, en af ​​de koldeste Douro-mikroklimaer. 86 hektar fordelt på 5 forskellige Quintas. 

Når du smager en Conceito-vin, kan du smage dens essens – kærlighed til naturen, respekt for klima og jordbunds egenskaber. Ambitionen om at gøre det bedste med det, moder jord kan producere. Deres vine har sjæl, fordi de er autentiske, men også fordi de bærer konsistensen af ​​et vinfremstillingsprojekt, som involverer lokalsamfund, i et partnerskab med hyrder og landmænd, der stimulerer naturlig og økologisk produktion i regionen.

Bag vinene står Rita, som er Conceitos ansigt. Rita er Conceitos sjæl. Rita var den, der gjorde det muligt for den familieejede virksomhed, ledet af hendes mor Carla Ferreira, at kombinere historie med ambitionen om at skabe nye vine med moderne touch. Rita kombinerer ungdom med visdom og teknisk knowhow med intuition. Med præcision, elegance, respekt for naturen og dens kredsløb, er der kommet lette men dybe vine. Tiltalende, men langtidsholdbar og alligevel givende og sofistikeret.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt