AMAZING DISCOVERIES DECEMBER ER NU TIL SALG! VORES MEST SOLGTE SMAGEKASSE! LÆS MERE HER.

×
92 points
Houlberg Vinblog Points
92 points
Mad og Monopolet

Conceito Fine White Port

Høj kvalitet til prisen!

På lager
DKK 75,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
81,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
Beskrivelse

Detaljer

Yderst behagelig og let drikkelig hvid portvin.

Conceito er kendt for at skabe kvalitetsprodukter, og det viser de allerede i denne budgetvenlige White Port. Denne White Port er lavet af et "field" blend, der kombinerer 10 forskellige traditionelle druesorter, herunder Rabigato, Códega do Larinho, Códega, Gouveio, Donzelinho Branco, Folgazão og Arinto. Dette bidrager til vinenes kompleksitet og dybde. Vinmarkernes granitjord og den gamle, forphylloxera-vinmark, der ligger på en lille granitplateau 600 meter over havets overflade i Freixo de Numão, tilføjer unikke terroir-karakteristika til vinen. Vinificeringen hos Conceito er en kombination af traditionelle granit lagares til gæring og mekaniske metoder sammen med mere moderne teknikker. Dette muliggør en omhyggelig håndtering af druerne og bidrager til vinens kvalitet og præcision.

Smagsoplevelsen af denne white port er rig, kompleks og intens. En lys gylden farve med skinnende refleksioner. Duften byder på en kompleks buket af aromaer, herunder noter af citrusfrugter som citron og grapefrugt, modne pærer, æbler og tropiske frugter som mango og ananas. Smagen er indbydende med en behagelig friskhed samt en afbalanceret syre. Noter af citrusfrugter, pærer og æbler, der følges af mere komplekse noter af honning, nødder og tørrede frugter. Vinen har en behagelig sødme, men samtidig en vis tørhed for at balancere sødmen. Eftersmagen er langvarig med en dejlig sødme og en elegant syrlighed, der efterlader en behagelig og varm fornemmelse i munden.

White Port som denne fra Conceito vil være en vidunderlig aperitif eventuelt blandet med tonic, men den kan også nydes sammen med oste for at komplementere dens sødme og kompleksitet. Server den let afkølet (8-14 grader) for at fremhæve alle dens nuancer og karakteristika.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Portvin
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Conceito Vinhos
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
19,5%
Region
Porto
Drikkes bedst
Nu og 3 år frem
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

92 points

"Denne portvin er lavet på hele 10 forskellige druer og har en skøn duft af citrus, grape, ananas, nødder og et lille hint af oliven. I munden har den både tørhed, sødme og en flot syre. Overraskende flot vin. Godt bud på en hvid portvin med masser af value for money"

Houlberg Vinblog Points

92 points

"Sikke smuk vin i glasset ... nærmest lys ravfarvet, tørret abrikos, bagte æbler. æblemost samt lidt tropisk frugt, der endda også virker tørret ... papaya og ananas. Dertil kommer der også lidt tørrede blomster ... virkelig indbydende aroma. Smagen er sød nektar - WAUW - tørret frugt og sød alkohol, der lige bider en smule, men på den helt rigtige måde. Der er nødder, bagte æbler, abrikos og honning ... fed, sød og lækker. Det er sgu klasse og de hvide portvine er ofte alt for oversete, men Houlberg er glad, så dermed 92 point."

Om producenten

Conceito

De første vine fra Conceito-mærket (som oversættes 'koncept') blev lavet i 2005; før dette blev druerne solgt til andre producenter. Vinhuset har siden selv produceret vine, og dette flotte arbejde fortsætter den dag i dag. Conceito ejer 86 hektar vinmarker. De er alle organisk forvaltet, uden brug af pesticider. Deres vinmarker ligger i Teja-dalen, en af ​​de koldeste Douro-mikroklimaer. 86 hektar fordelt på 5 forskellige Quintas. 

Når du smager en Conceito-vin, kan du smage dens essens – kærlighed til naturen, respekt for klima og jordbunds egenskaber. Ambitionen om at gøre det bedste med det, moder jord kan producere. Deres vine har sjæl, fordi de er autentiske, men også fordi de bærer konsistensen af ​​et vinfremstillingsprojekt, som involverer lokalsamfund, i et partnerskab med hyrder og landmænd, der stimulerer naturlig og økologisk produktion i regionen.

Bag vinene står Rita, som er Conceitos ansigt. Rita er Conceitos sjæl. Rita var den, der gjorde det muligt for den familieejede virksomhed, ledet af hendes mor Carla Ferreira, at kombinere historie med ambitionen om at skabe nye vine med moderne touch. Rita kombinerer ungdom med visdom og teknisk knowhow med intuition. Med præcision, elegance, respekt for naturen og dens kredsløb, er der kommet lette men dybe vine. Tiltalende, men langtidsholdbar og alligevel givende og sofistikeret.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt