Vi har købt for stort ind - og nu skal lagret ryddes. Spar 51% på prisvindende Rose. Læs mere her.

×
97 points
Luca Maroni
FlaskeHalsen

Compagnia Siciliana 1921 Real Academia Nero D`Avola 2017

Nyhed! Fyldig, mørk og frugtrig Sicilianer

Ikke på lager
DKK 42,50

Pris: Før: 85,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
48,50 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
RYD LAGERET! NEDSAT 50%! MØRK, FYLDIG & FRUGTIG SICILIANER!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Fyldig, mørk og frugtrig Sicilianer

Denne Sicilianske rødvin er produceret af 100% Nero d`Avola, som er den mest brugte drue på Sicilien. Druerne høstes i slutningen af september. Efter transport til vingården, bliver alle drueklaser håndsorteret, så kun optimalt modne druer bruges i vinen. Efter presning har vinen gennemgået maceration i 15 dage, for at trække mest mulig aroma og farve ud af skallerne og herefter en malolaktisk gæring, inden vinen til slut har lagret mindst et år i ståltanke og siden i flasken indtil frigivelse.

Farven er rubinrød, med violette nuancer. Frugtige aromaer af modne røde kirsebær, blommer og lakrids, samt hints af chokolade, granatæble og krydderier. Smagen er fyldig, blød og rig. En smag hvor den store frugt af især modne bær virkelig dominere, men også holdes på plads af en flot afstemt syre. Eftersmagen er lang og blød.

Server vinen v/ 18-20 grader. Prøv den til lam, gryderetter, grillmad eller modne oste. Ilt gerne vinen 30 min inden servering.

Sådan skal en god Nero d`Avola smage. Masser af frugt, fylde og intensitet i smagen. Man fornemmer tydeligt at vinen kommer fra det varme Sicilien. Prøv den!

Vin Data
Drue
Nero d`Avola
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Montedidio
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Sicilien
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2022
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

4 stjerner

"Der er knald på denne Nero d’Avola fra Sicilien. Ligesom Primitivo-vine er dette en drue, der gør sig godt, hvor det er varmest og tørrest, og det er selvfølgelig med til at underbygge, at der også kan komme en rigtig høj alkoholprocent. Her er det godt nok ‘kun’ 14,5%, men smagsmæssigt er udtrykket endnu mere krafrfuldt. Det er næsten rosinagtigt og mørkt, og det gør Real Academia til en ærkeklassisk syditaliener, der har en masse modenhed og sødme. Den er på nippet til at blive for sød og klæbrig, men i rette sammenhæng er den ikke tosset."

Luca Maroni

97 points

Medaljer

Guldmedalje Concours Mondial Bruxelles Sølvmedalje Mundus Vini

Medaljer

Gold Winner
Our Favorite

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt