Husk butikken i Esbjerg holder lukket uge 28+29+30. Webshoppen kører videre som normalt. Tlf. åben 9.00-16.00. Go sommer!
RYD LAGERET - FLOR DE LA MAR TIL BARE 34,50 kr.! - SOMMERROSÈ TIL BARE 29,25 kr.! FÅ FLASKER!

×
92 points
EkstraBladet points
VinAvisen
97 points
Luca Maroni
EkstraBladet

Compagnia Siciliana 1921 Pacificus Syrah 2018

Siciliansk Syrah med kraft og saft!

På lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 169,95 DKK stk.
155,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Siciliansk Syrah med kraft og saft!

Denne vin er produceret af 100% Syrah fra det solrige Sicilien. Alle druer til denne topvin fra Compagnia Siciliana 1921 er håndplukket slut september, hvor de har opnået optimal modenhed, for at give en vin med høj intensitet. De gamle vinstokke er plantet i kalkholdig jord, og har en gennemsnitsalder på over 80 år. Vinen har først lagret i ståltanke, for siden at ligge i egetræsfade i mindst 6 måneder.

Farven er mørkerød. Aromaerne er rige og komplekse med noter af sorte brombær, solbær og blåbær, samt hints af lakrids og krydderier. Smagen er rig, kraftfuld og med stor dybde, men også med en vis kompleksitet og balance bag den store smag. En stor vinoplevelse, som fortsætter ud i den lange eftersmag.

Server vinen v/ 18-20 grader. Prøv den til rødt kød, grillmad, lammekølle eller modne oste. Giv gerne vinen luft en times tid inden servering.

Denne topvin fra Compagnia Siciliana 1921 er en super vinoplevelse som vil sætte dine smagsløg på overarbejde. En stor smag og fylde, som afspejler sig i en cremet viskositet på glassets kanter. En kraftfuld vin, som samtidig er i fuld balance. Bravo!

Vin Data
Drue
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Montedidio
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Sicilien
Lagring
6 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2020-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

EkstraBladet points

92 points

"Næsten sort meget intens syrah. Flot struktur med masser af sorte bær, lakrids, sort peber og vanilje i smagen. Koncentreret men velbalanceret især med fad og alkohol. Lang krydret afslutning."

Luca Maroni

97 points

VinAvisen

5 stjerner

"En stor, dybrød og flot vin med mange muskler i en tung flaske. I smagen genkender man modne blommer og mørke bær, chokolade og lakrids til slut. Alkoholprocenten er 15, men der er ingen spritkant."

Medaljer

Guldmedalje Mundus Vini

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt