Vi har købt for stort ind - og nu skal lagret ryddes. Spar 51% på prisvindende Rose. Læs mere her.

×
VinAvisen
Smag På Vin
FlaskeHalsen

Compagnia Siciliana 1921 Blanche Grillo 2018

Lækker! Aromatisk og frisk Grillo fra Sicilien.

Ikke på lager
DKK 42,50

Pris: Før: 85,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
48,50 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

RYD LAGERET! NEDSAT 50%! AROMATISK OG FRISK GRILLO. URIMELIG GOD PRIS!

Så er det NU der skal slåes til. Moden, men alligevel stadig frisk hvidvin på Grillo druen. Vinen scorer hele ⭐⭐⭐⭐⭐ 3 x 5 stjerner i de danske medier - og lige nu kan du købe vinen til HALV PRIS. Vi rydder lageret og tilbuddet gælder så længe lages haves.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Suppe
Beskrivelse

Detaljer

Aromatisk og frisk Grillo fra Sicilien

Vinen er produceret af 100% Grillo fra Sicilien, som kommer fra vinstokke der er plantet i kalkholdig jord. Druerne høstes i anden halvdel af september. Druerne presses i hele klaser og herefter fermentere mosten ved lav temperatur for at forstærke vinens aroma. Vinen lagres i ståltanke i mindst 8 måneder inden frigivelse.

Farven er stågylden. Delikate aromaer af citrus, fersken, hvide blomster og tropiske frugter. Medium fyldig smag med masser af frugt og en lille sødme, som fortsætter ud i den herlige eftersmag. En meget harmonisk, elegant og frisk hvidvin.

Server vinen v/ 8-10 grader. Prøv den til retter med fisk, fjerkræ, til supper eller som en god ledsager til charcuteribordet.

Denne Grillo er en super hvidvin. Meget balanceret med både rig frugtaroma, friskhed og en lille sødme. En meget spændende hvidvin, med spændende smagsnuancer.

Vin Data
Drue
Grillo
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Montedidio
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Sicilien
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2021
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Grillo er en hvidvinsdrue der kendetegner Sicilien, for der kan være rigtig lækre oplevelser at finde her. På trods af det solrige og tørre område, så præsenterer den sig friskt i glasset – både i forhold til kulør og aroma. Der er en vis parfumeret side af aromaen, og den findes i smagen, omend det er i en relativt afdæmpet og diskret variation. Det er en ret speciel hvidvinsoplevelse, som ikke desto mindre er meget charmerende og interessant, for her er mange frugter, der smager af modenhed og sødme, men det er samtidig friskt og naturligt i sit præg. Ikke på den syrlige måde men snarere på den rene og ærlige måde, hvor man ikke fornemmer en masse unødig indblanden i vinkælderen. Det smager faktisk rigtig godt, og den lange og vedholdende eftersmag sætter prikken over charmen."

Smag På Vin

5 stjerner

"Grillo er ikke en drue, man herhjemme falder over hver anden dag. Men skal den beskrives i en elevatortale, minder den meget om en Pinot Grigio bare mere ekstrem og funky… Blanché fra Comagnia Siciliana 1921 har en let parfumeret og ekspressiv aroma med fersken, grapefrugt, honningmelon og timianblomst. I munden er der mere af det samme foruden noget medicinsk som en gammeldags vitaminpille. Tør med medium fylde og god syre. Tjek den ud til lyse pastaretter og gerne noget fisk med grillet grønt."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"Dejlig aromatisk hvidvin på druen Grillo, skænket fra en tung, fint dekoreret flaske. Den har en blød, afrundet smag, fin krydring og sødme. En vin for alle ganer."

Medaljer

Sølvmedalje Concours Mondial Bruxelles

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt