LEVERING INDEN JUL: Ordre bestilt senest d. 19/12 kl. 12.00 vil med garanti blive pakket og sendt til levering inden jul. Ordre modtaget mellem d. 19/12 kl. 12 og d. 20/12 kl. 12, vil ligeledes blive afsendt, men uden garanti for ankomst inden jul. Husk dog at der en yderst sjælden gang kan ske fejl under fragt, derfor anbefaler vi at i bestiller jeres vin hurtigst muligt.

×
FlaskeHalsen

Collier Creek Red Wagon Pinot Noir 2015

Ekstraordinær oversøisk Pinot Noir

Ikke på lager
DKK 85,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
90,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fuglevildt
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Det californiske vinhus Collier Creek er beliggende mellem guldlandet ved Sierra Fountain og San Francisco deltaet i hjertet af den verdenskendte vinregion Lodi. Det er på disse historiske marker, at Collier Creek i dag fremstiller disse eftertragtede californiske vine.

Collier Creek er et 100% certificeret bæredygtigt vinhus, som opfylder og praktiserer det mest udbredte program indenfor bæredygtigt landbrug "Certified Green Farmed Sustainably" i Lodi. 100% bæredygtighed, som favner alle aspekter i deres vinproduktion - lige fra jord, luft, vand, afgrøder til selve vinifikationen og uddannelse af den enkelte medarbejder.

Druerne til denne klassiske Pinot Noir er nøje udvalgt og plukket med håndkraft, hvorefter selve fermenteringsprocessen foregår på temperaturregulerede ståltanke.

Vinens elementer

Collier Creek Red Wagon Pinot Noir 2015 byder på en flot lyserød farve i glasset med changerende rubinrøde nuancer. En flot klassisk Pinot Noir med en indsmigrende næse og mund, og en ekstraordinær intens, men meget tiltalende bouquet af røde bærfrugter som kirsebær, hindbær og friske danske jordbær.

Man fornemmer en smule sød karamel og vanilje i både duft og smag fra den forholdsvis korte fadlagring samt letkrydrede noter. Vinen er medium fyldig og dejlig frugtig frisk med fine silkebløde tanniner. Eftersmagen er dejlig lang og insisterende. En meget vellavet og harmonisk vin, som repræsenterer Lodi regionen på fornemmeste vis.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne Pinot Noir let afkølet ved 15-16° grader for den optimale vinoplevelse. Collier Creek Red Wagon Pinot Noir er den ideelle ledsager til måltider med fx svinekød, kylling, kalkun og fuglevildt samt lette oste og grøntsagsretter. Den befinder sig også rigtig godt på terrassen en skøn sommerdag som en let, elegant og frisk hyggevin.

Vellavet klassisk Pinot Noir fra Lodi med en ekstraordinær flot aromapalette. En meget harmonisk og elegant rødvin, som virkelig lever op til sine stolte rødder på den anden side af Atlanten.

Vin Data
Drue
Pinot Noir
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
USA
Låg
Korkprop
Producent
Collier Creek
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,8%
Region
Lodi, Californien
Drikkes bedst
2017-2020
Anmeldelser
FlaskeHalsen

6 stjerner

"Det er altså næsten vanvid, dette her. En californisk Pinot Noir til 79,-, der smager af det fem-dobbelte. Vi har oplevet det før med Pinot Noir vine fra denne lune egn af USA, og med stor beklagelse til Bourgogne-fanatikere, må vi altså bare konstatere, at USA er på et andet niveau, når det gælder sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det er ikke helt så elegant og nuanceret, men det er tilgengæld en helstøbt nydelse med alt, hvad vi kan drømme om. Der er masser af dybde i smagen, og alligevel er der stadig plads til den lange, finurlige, omskiftelige og lækre eftersmag. Det er lyst, let og alligevel krydret, og det er smukt, balanceret og alligevel fyldigt. Ganske enkelt eminent kvalitet til en vanvittig pris."

Om producenten

Collier Creek

Collier Creek familien består pt. af fire skønne vine på henholdsvis Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir og Chardonnay. Alle vinene er produceret 100% bæredygtigt.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt