NYHED! IL SAPIENTE RISERVA. LUKSUS SAPIENTE MED MERE DYBDE, FYLDE OG STRUKTUR. INTROPRIS MED 46% RABAT. LÆS MERE HER.

VinAvisen

Collier Creek Front Coach Chardonnay 2017

Nøgen Chardonnay med let mineralsk islæt

På lager
DKK 89,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 109,95 DKK stk.
95,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Lyst kød
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Det californiske vinhus Collier Creek er beliggende mellem guldlandet ved Sierra Fountain og San Francisco deltaet i hjertet af den verdenskendte vinregion Lodi. Det er på disse historiske marker, at Collier Creek i dag fremstiller disse eftertragtede californiske vine.

Collier Creek er et 100% certificeret bæredygtigt vinhus, som opfylder og praktiserer det mest udbredte program indenfor bæredygtigt landbrug "Certified Green Farmed Sustainably" i Lodi. 100% bæredygtighed, som favner alle aspekter i deres vinproduktion - lige fra jord, luft, vand, afgrøder til selve vinifikationen og uddannelse af den enkelte medarbejder.

Denne oversøiske hvidvin er fremstillet på 100% Chardonnay, som er håndhøstet på vingårdens marker i Lodi, Californien. Herefter presses druerne og gennemgår en fermentering i temperaturregulerede ståltanke. Efter endt fermentering lagrer vinen videre på ståltanke inden den tappes på flasker.

Vinens elementer

Collier Creek Old Press Chardonnay byder på en flot lys strågul farve i glasset med changerende gullige nuancer. Den er medium fyldig med en let cremet smørtekstur. Velintegreret syre og en god struktur og kompleksitet. Man fornemmer både abrikos og fersken i næse og mund akkompagneret af lette citrusnoter. Den har let sødmefulde undertoner og en dejlig lang eftersmag. 

Serveringstemperatur og anvendelse

Nyd vinen til retter med fisk eller lyst kød eller som en lækker aperitif på en varm sommerdag. For den optimale vinoplevelse anbefaler vi en serveringstemperatur på 8-10° grader.

Harmonisk Chardonnay der blot venter på at forkæle sin bordherre med sit imødekommende væsen. En skøn hvidvinsoplevelse hvor alle elementer spiller perfekt sammen.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
USA
Låg
Prop
Producent
Collier Creek
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Lodi, Californien
Drikkes bedst
2020-2022
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Denne hvidvin kalder på et glas mere med sin dejlige duft af smørblomst, kvæde, eg og vanille og med sin let cremede og komplekse smag med noter af citrusfrugter. Flasken har skruelåg. En perfekt vin til stegt laks."

Om producenten

Collier Creek

Collier Creek familien består pt. af fire skønne vine på henholdsvis Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir og Chardonnay. Alle vinene er produceret 100% bæredygtigt.

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt