VinAvisen
FlaskeHalsen

Collier Creek Front Coach Chardonnay 2016

Nøgen Chardonnay med let mineralsk islæt

På lager
DKK 64,20
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
69,20 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
EKSTRA NEDSAT 25%! STOR RABAT PÅ DE POPULÆRE COLLIER CREEK VINE!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Lyst kød
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Det californiske vinhus Collier Creek er beliggende mellem guldlandet ved Sierra Fountain og San Francisco deltaet i hjertet af den verdenskendte vinregion Lodi. Det er på disse historiske marker, at Collier Creek i dag fremstiller disse eftertragtede californiske vine.

Collier Creek er et 100% certificeret bæredygtigt vinhus, som opfylder og praktiserer det mest udbredte program indenfor bæredygtigt landbrug "Certified Green Farmed Sustainably" i Lodi. 100% bæredygtighed, som favner alle aspekter i deres vinproduktion - lige fra jord, luft, vand, afgrøder til selve vinifikationen og uddannelse af den enkelte medarbejder.

Denne oversøiske hvidvin er fremstillet på 100% Chardonnay, som er håndhøstet på vingårdens marker i Lodi, Californien. Herefter presses druerne og gennemgår en fermentering i temperaturregulerede ståltanke. Efter endt fermentering lagrer vinen videre på ståltanke inden den tappes på flasker.

Vinens elementer

Collier Creek Old Press Chardonnay 2016 byder på en flot lys strågul farve i glasset med changerende gullige nuancer. Den er medium fyldig med en let cremet smørtekstur. Velintegreret syre og en god struktur og kompleksitet. Man fornemmer både abrikos og fersken i næse og mund akkompagneret af lette citrusnoter. Den har let sødmefulde undertoner og en dejlig lang eftersmag. 

Serveringstemperatur og anvendelse

Nyd vinen til retter med fisk eller lyst kød eller som en lækker aperitif på en varm sommerdag. For den optimale vinoplevelse anbefaler vi en serveringstemperatur på 8-10° grader.

Harmonisk Chardonnay der blot venter på at forkæle sin bordherre med sit imødekommende væsen. En skøn hvidvinsoplevelse hvor alle elementer spiller perfekt sammen.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2016
Land
USA
Låg
Prop
Producent
Collier Creek
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Lodi, Californien
Drikkes bedst
2017-2020
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Denne californiske Chardonnay er ren i sin kulør på den knivskarpe måde, hvor man fornemmer den enestående tilgængelighed allerede inden snuden sættes til glasset. Her mødes man af en indtrængende og lækker duft med en god og flot fedme, der er, som mange amerikanske vines ry også vil antyde. Smagsmæssigt følges denne stil op med en fyldig og langvarig smag, der munder ud i noget fint og let lakrids-agtigt i den dybe afrunding."

VinAvisen

5 stjerner

"Glimrende hvidvin, der med sin markante sødme er tilpasset amerikansk smag. Den er cremet og fyldig - udpræget Chardonnay - og har en lang eftersmag."

Om producenten

Collier Creek

Collier Creek familien består pt. af fire skønne vine på henholdsvis Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir og Chardonnay. Alle vinene er produceret 100% bæredygtigt.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt