Husk butikken i Esbjerg holder lukket uge 28+29+30. Webshoppen kører videre som normalt. Tlf. åben 9.00-16.00. Go sommer!
RYD LAGERET - FLOR DE LA MAR TIL BARE 34,50 kr.! - SOMMERROSÈ TIL BARE 29,25 kr.! FÅ FLASKER!

×

Cockburns Special Reserve Port 37,5 cl

En forholdvis intens portvin

På lager
DKK 49,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 69,95 DKK stk.
55,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Cockburn’s historie starter i 1815. Her grundlægges firmaet som gennem årene har skiftet hænder adskillige gange. I dag er det Symington familien der ejer firmaet. Cockburn’s har altid gået egne veje. Deres vintage port er ofte blevet produceret i ’skæve’ årgange, men mod andres forventning med stor succes. De købte marker, hvor andre ikke kunne klare mosten, og deres reklamer er en historie helt for sig. Da Cockburn’s lancerede Special Reserve sprang de over 2 fantastiske vintage årgange og brugte druerne i deres nye vin. En god start blev fulgt op, i dag med en vin af høj klasse, men til små penge. Alle Cockburn’s vine er intense og komplekse, men det er friskheden i vinene, der er Cockburn’s autograf. Druerne til Special Reserve kommer fra Cockburn’s top Quinta (Vingård), Quinta Dos Canais. Special Reserve lagres i 5 år inden frigivelsen.

Intens vin med masser af brombær, solbær og boysenbær. En let krydret sødme holder vinen flyvende. 5 år på fad giver ekstra dimensioner til vinen samtidig med at den har fået slebet kanterne. En flot afrunding med en lang finale. Server vinen ved 14-16 grader, hvor den vil være perfekt efter middagen, men den kan sagtens drikkes til frokost. Is, frugttærter eller evt. til en rød bøf. Den kan gennem op til 2 år - og den kan drikkes indtil 2 uger efter åbning.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Portvin
Land
Portugal
Låg
Prop
Producent
Cockburns
Størrelse
37,5 cl
Alkohol Procent
20%
Region
porto
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Cockburns

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt