MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
91 points
Mad og Monopolet
93 points
Flaskehalsen Point

Christophe Patrice Chablis 2022

Klassisk Chablis af bedste kvalitet

På lager
DKK 165,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
171,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Klassisk Chablis af bedste kvalitet

Denne Chablis er produceret af 100% Chablis, af den lille gode producent Christophe Patrice. Druerne kommer fra vingårdens små 30-hektar vinmarker. Udelukkende lagret i ståltanke.

Vinen har en flot lys-gylden farve. Intense og elegante aromaer af citrus, hvide blomster og lidt æble. Smagen er afbalanceret, tør og med læskende syre. God intensitet i smagen, hvor moden citrus, grønne æbler, blomster og en flintet mineralitet er perfekt balanceret. Smagen bliver hængende længe.

Server denne Chablis v/ 10-12 grader. Prøv den til skaldyr, fisk eller lyst kød.

Christophe Patrice Chablis kombinerer perfekt frugt og friskhed. Stor smag og klassisk sprød, tør og med en forfriskende syre. Præcist som en Chablis bør være.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2022
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Christophe Patrice
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Bourgogne
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2023-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

93 points

"Chardonnay kan noget helt særligt. Især når den kommer fra de bedste marker, som eksempelvis dem, man finder i Chablis-området i Bourgogne. Smagen fra Chardonnay er ofte ret diskret og afdæmpet i sig selv, men omgivelserne og vinmageren kan med snilde og dygtighed dreje den i de retninger, han ønsker. Her har vi at gøre med en ren ståltanks-lagret Chablis, der ikke desto mindre har en dybde, der næsten giver et lille vibe af fad-fornemmelse. Ikke i struktur eller konsistens, men i den let krydrede stil, der løfter mineral-præget og den rene frugt til et rigtig fint niveau. Det er ikke den dyreste Chablis på markedet, men det ændrer ikke på, at det er en charmerende, frisk og lækker variant, der ikke har alverdens overraskelser, men som smager som Chablis skal smage, når det er velgjort. "

Mad og Monopolet

91 points

"Chablis og Bourgogne er næsten altid en sikker vinder, det er som om, det bare fungerer. Denne har en skøn duft af citrus, lime, lemoncurd, grønne æbler og frisk abrikos. Efter lidt tid i glasset fornemmes også mere cremede noter af vanilje, nødder og smør. I munden er den frisk, hvor du fornemmer masser af syre, sprødhed og en skøn mineralitet"

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt