NYHED! IL SAPIENTE RISERVA. LUKSUS SAPIENTE MED MERE DYBDE, FYLDE OG STRUKTUR. INTROPRIS MED 46% RABAT. LÆS MERE HER.

94 points
Vin i Øjenhøjde points
95 points
Flaskehalsen Point
96 points
Jeb Dunnuck
18 points
Forlaget Smag
VinAvisen
92 points
Vinous
Wine Manual
Vin i Øjenhøjde
Houlberg Vinblog

Chateau du Mourre du Tendre `Cuvee Prestige` Chateauneuf du Pape 2018

Chateauneuf-du-Pape med elegance og kompleksitet

På lager
DKK 198,00

Pris: Før: 329,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 349,95 DKK stk.
204,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

DEN PERFEKTE JULEVIN! NEDSAT 40%! TOP CHATEAUNEUF MED 96 POINTS OG FLOT JULERABAT!

Chateau du Mourre du Tendre er en lille kvalitets vingård i Rhone, som producerer små mængder af absolut top kvalitet. Denne Chateauneuf du Pape er ren verdesnklasse, med ⭐⭐⭐⭐⭐ 94-96 points af Jeb Dunnuck, ⭐⭐⭐⭐⭐ 94 points af Viniøjenhøjde, og mange flere flotte anmeldelser. Lige nu med hele 40% rabat.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Sublim Chateauneuf fra Mourre du Tendre

Chateau Mourre du Tendre`s topvin, Chateauneuf-du-Pape Cuvee Prestige, er produceret af 90% Grenache og 10% Mourvedre. Druerne kommer fra vinstokke der er mellem 70-100 år gamle. Vinen har fadlagret 30 måneder. Denne Chateauneuf smager godt nu, men vil kun blive bedre i kælderen de næste 10+ år.

Farven er intens rubinrød. Rige aromaer af modne røde frugter, brombær, peber og lakrids. Smagsfuld, kompleks og elegant Chateauneuf, med fin struktur. Spændende nuancer i den lange eftersmag.

Server vinen v/ 19-21 grader. Brug den f.eks. til rødt kød, modne oste eller mørk chokolade. Giv gerne vinen luft en times tid inden servering for den bedste smagsoplevelse.

En super Chateauneuf-du-Pape fra den yngste winemaker i området. En vin der har det hele – masser af smag, struktur, kompleksitet og elegance.

Vin Data
Drue
Grenache
Mourvedre
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Chateau du Mourre du Tendre
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Rhone
Lagring
30 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2035
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

95 points

"Chateauneuf-du-Pape passer bare perfekt til julemiddagen, og derfor giver det stadig rigtig god mening at kigge den vej, når du skal vælge julevinen. I denne variant får du tilmed en Chateauneuf-du-Pape, der præsterer på topniveau. Masser af blide og bløde mørkerøde frugter, der i smuk balance finder sammen med syren og krydderierne i vinen, så det giver en oplevelse, der matcher det spraglede julebord. Det er svært at finde en bedre vinsammensætning til julemiddagen, hvis det skal være traditionelt – og det synes de fleste, at det skal."

Forlaget Smag

18 points

”Blød, mild og venlig, men der er også spark i glasset, fra en hidsig stødt peber til en fast engelsk lakrids. Det er Grenache, der både viser sine kælne sider og sine hårdtslående, så vinen også må opføre sig som en kamæleon i glasset. Den sammensatte natur betyder også, at den både er en hyggelig, udfordrende hyggevin og en potent og udfordrende madvin.”

Jeb Dunnuck

96 points

94-96 points "A blend of 90% Grenache and 10% Mourvèdre that will spend three years in tank, the 2018 Châteauneuf Du Pape Prestige Très Vieilles Vignes is an incredibly classic wine that’s almost overflowing with Provençal charm. Lots of ripe black cherries, peppery garrigue, black licorice, and saddle leather notes give way to a medium to full-bodied, rounded, elegant 2018 that has wonderful purity, silky tannins, and a great finish. I don’t think it has the sheer concentration for decades of longevity, but this beauty is going to drink fabulously on release and over the following 15 years."

VinAvisen

5 stjerner

"Mums - sikke en lækker Châteauneuf fremstillet på Grenache og Mourvedre druer fra gamle vinstokke helt tilbage til 1929. Der er modne bær og strejf af tørrede figner i duften. Smagen er kraftig og byder på et opbud af dejligt krydrede noter i skøn forening med modne mørke kirsebær. Vinen er en rigtig vintervarmer - og sagen til blandt andet juleand og oste."

Vin i Øjenhøjde

5 stjerner

Vin i Øjenhøjde points

94 points

Anmeldt til prisen: 349 "94 points. Sikke en vin! jeg har i lang tid ikke været specielt begejstret for vin fra Chateauneuf du Pape. Om dette skyldes vinens kraftige duft eller om det blot er et spørgsmål om vinstil ved jeg ikke endnu. Hvad jeg dog ved er, at man i denne vin får masser af lækker smag, en dybde, blødhed og masser af kompleksitet. Vinen har en utrolig rund duft med noter af hindbær, røde blommer, kirsebær, der gør vinen frugtig og syrlig. Herudover giver lavendel, sort te og en smule julekrydderi.

Et mere urtet udtryk af vinen og også et mere kompleks og dyb smag, samtidig med, at vinens 30 måneder på fad er med til at gøre duft og smagsoplevelse med blød og rund i udtrykket. Dette er uden tvivl den bedste vin fra Chateauneuf du Pape jeg har smagt, og jeg har endda smagt den ung. Den vel kun blive bedre med flere år på bagen.

Det er med garanti en vin, som alle vil kunne lide Der er kun ti kritikpunkter til vinen, og de omhandler ikke en gang vinens udtryk i duft og smag, men derimod størrelsen på flasken… den er simpelthen for lille. Det burde være ulovligt at lave så god vin på så små flasker!"

Houlberg Vinblog

5,5 stjerner

"Som med husets Côtes du Rhône Villages er det ikke en tung, fed og opulent Châteauneuf-du-Pape, for vinen har duftmæssigt en ren, fin og moden frugt, kirsebær, brombær og hindbær, godt med røg, helt nygarvet læder, saltlakrids, bagepulver, mineraler ... sådan ret meget stringent, rank og frisk suppleret med masser af grønne urter.

Hvor smager den også godt ... cremet, rund og blød, men så alligevel med en frisk syre og klart lysere end forventet.  Ligesom med duften er det på ingen måder en mørk, overfed og overekstraheret vin, som man ellers tit kan finde i den nyere stil. Der er ganske vist lidt lakrids, blæk og uden at miste neuf'ernes normale power og intensitet."

Vinous

92 points

"Bright ruby. A highly perfumed bouquet evokes red fruit preserves, incense and baking spices, and a smoky mineral element builds in the glass. Supple, concentrated and expansive in the mouth, offering spice- and smoke-laced raspberry and cherry pie flavors that are firmed by a spine of juicy acidity. Concentrated but lively in style, finishing very long, floral and subtly tannic."

Wine Manual

5 stjerner

"Den bagte røde frugt fortsætter i smagen sammen med appelsinskal, teblade, lakrids og røde blomster. Det er en ungdommelig stil, som dog godt kunne savne noget opstrammende tannin. Frugten er også mere syrlig og mindre saftig end næsen. Alkoholen er høj og tilføjer fylde og sødme, og så er kroppen fyldig, hvor syren er lidt over moderat og tanninerne moderate."

Medaljer

92 point The Wine Cellar Insider "Licorice, flowers, black raspberries and cherries are out in front there. On the nose the wines are soft, elegant medium-bodied, spicy and fresh with a nice shot of peppery kirsch in the finish."

 

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Om producenten

Chateau du Mourre du Tendre

Chateau Du Mourre Du Tendre er iblandt de nyere vinhuse i Frankrig, med et stjernehøjt potentiale. Vingården er familieejet og har beliggenhed  i den sydlige del af Rhône-dalen, mere præcis i provinsen Courthezon. Vinhuset har passeret fra generation til generation. I starten af 1960´erne blev vingården forvaltet af Jacques Paumel, siden da har hans to børn, Richard og Florence, overtaget ejerskabet samt den daglige ledelse. I 2013 fik Florences søn også en aktiv rolle i forvaltningen af familiens ejendom. Vinhuset har mange års erfaring med landbrug og vindyrkning. Men tapning på egne flasker er dog til gengæld et lidt nyere område for vinhuset, da de først startede aftapningen i 1988. I tiden op til, blev alt høsten fra vinstokkene solgt videre til grossister med stort succes.

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt