AMAZING DISCOVERIES AUGUST TIL DE HURTIGE! 12 FL LÆKRE RØDVINE FOR KUN 649 KR INCL FRI FRAGT! LÆS MERE HER

×
92 points
DinVinGuide
FlaskeHalsen
91 points
Wine Enthusiast
Houlberg Vinblog

Cave Les Vignerons de Tavel Cuveé Royale Rose 2019

Tavel Rosé med 92+91 point + guldmedalje! En rosé m...

På lager
DKK 79,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
84,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA 19% NEDSAT! LUKSUS ROSE FRA TAVEL!

Er du til Rose med lidt mere af det hele, så skal du prøve vores nye luksus rose `Cuvee Royale`. En prisvindende Rose, med masser af frugt, smag og dybde - og i fuld balance. En kvalitets Rose fra Tavel, som bør prøves!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Hygge
  • Lyst kød
  • Ost
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Anmelderrost Tavel rosé med masser af frugt!

Tavel er en “original rosé” produceret på en måde, der adskiller sig helt fra enhver anden rosé og ligner mere en rødvin bl.a. pga. lang maceration på cirka 48 timer. Efter presningen af druerne sker fermentering fra 10 til 15 dage ved lave temperaturer (13 ° -14 ° C). Cuvee Royale Rosé fra Tavel i Frankrig, er produceret på hele 8 forskellige druer. Drue sammensætningen ser således ud: Grenache (50%, blødhed og højt aromatisk potentiale) - Mourvèdre, Carignan og Syrah (17%, farve, krydret aroma og fylde) - Clairette (6%, blomsteraromaer) - Picpoul og Bourboulenc (7%, blomsteraromaer og livlighed) - Cinsault (20%, struktur og finesse)

Utrolig dyb rødlig farve. I glasset dufter du hurtig den store frugt denne vin besidder, med noter af jordbær, kirsebær og sødlig vingummi. Smagen er stor, en intens mørk smag af brombær, jordbær og mørke kirsebær. En utrolig lang eftersmag med fine krydret nuancer. En rosé som kan bruges året rundt til alverdens retter. Wow siger vi bare!

Server vinen ved 10-12 grader, prøv den som aperitif, som hyggevin på terassen eller til asiatisk mad, lyst kød, tapas eller ost. En rosé som går rigtig godt til mange af verdenens køkkener.

Super Tavel Rose til en super god pris! Dette er virkelig en kvalitets Rose med masser af smag og karakter - og alt er i fantastisk balance. Du får svært ved at finde bedre Rose til prisen!

Vin Data
Drue
Bourboulence
Carignan
Cinsault
Clairette
Grenache
Mourvedre
Picpoul de Pinet
Syrah
Type
Rose
Årgang
2019
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Cave Les Vignerons de Tavel & Lirac
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Rhone
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
DinVinGuide

92 points

Masser af jordbærnoter i duften. Mørk og intens i smagen meget frugtig og velafbalanceret. Lang vedvarende eftersmag. 

FlaskeHalsen

6 stjerner

"Det kan altid være et helt særligt skue at se de mange farvenuancer, rosévine kan have. Denne er blandt de helt dybe, rosa vine, og det kan give en forventning om, at smagen også hører til den lidt mørkere, krydrede og mere modne slags. Der er faktisk en superfin dybde i denne vin, selvom den indledningsvis præsenterer sig i en meget let og lys stil. Efterhånden slår modenheden i frugtnuancerne dog igennem, og det bliver til en saftig oplevelse med en blød og intens eftersmag. Vinen er sammensat af hele otte forskellige druesorter, og det lykkes for vinmageren at få dem til at spille sammen, uden at man får en oplevelse af, at det bare er blandet saft i en stor pærevælling. De modne bær og frugter har nemlig hele tiden følgeskab af en skøn og gennemtrængende syre, og det gør dette til en rigtig lækker rosé i sin prisklasse."

Wine Enthusiast

91 points

"Anise and black pepper accent black cherry on the nose and palate of this pale-ruby Tavel. It's densely packed with blackberry and plum flavors but intently mineral too, with a backbone of crushed stones and a salty tang that lingers through the finish. It's a bold, penetrating sip edged by fine-grained tannins—an excellent alternative to red-wine to enjoy year round."

Houlberg Vinblog

4,5 stjerner

"Det er også en smagfuld rosévin, hvor man lige skal kalibrere munden til den store fylde og et klart drys med peberbøssen. Der er sorte kirsebær, mellemrød frugt ... fyldig, blød og cremet, men igen lidt kluntet på en yderst charmere måde. Der blander sig lidt grape og en tør, krydret bitterhed, meget tæt, skarp, men det er voldsomt smagfuld. Der er også sødme til at balancere bitterheden og de stærke noter, så samlet set bliver det en rosé på højt niveau, så Houlberg disker op med 4,5 store tomler med pil op ... er bare sjovere end mange andre kedelige rosévine."

Medaljer

Guldmedalje - Concours Agricole de Paris & Orange

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt