SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
VinAvisen
91 points
Decanter

Cave De Beblenheim Alsace Pinot Gris Vielles Vignes 2019

Pinot gris fra gamle vinstokke!

På lager
DKK 59,95

Pris: Før: 99,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 109,95 DKK stk.
65,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 39%! PRISVINDENDE ALSACE PINOT GRIS FRA GAMLE VINSTOKKE!

Pinot Gris er en af Danskernes favorit druer, og når man smager denne prisvindende Pinot Gris, hvor druerne kommer fra gamle vinstokke, ja så forstår man godt hvorfor. Vi rydder lageret af de sidste af denne årgang til KUN 59,95 kr!!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Dessert og sødt
  • Hygge
  • Ost
  • Salat
Beskrivelse

Detaljer

Alsace Pinot Gris fra gamle vinstokke

Denne skønne Vin er fremstillet 100% på Pinot Gris druer høstet manuelt fra marker beliggende smukt i ét af de bedste områder i Alsace. Vinen fremstilles efter traditionelle metoder. Efter høsten bringes druerne til vineriet, hvor de bliver presset. Gæring og lagring foregår herefter på temperaturstyrede ståltanke for at bevare mest muligt af druens karakter. Herefter lagrer vinen 12 måneder i vinhusets kælder hvorefter den bliver flasket og lagrer yderligere 3 måneder inden frigivelse. 

Denne Pinot Gris er flot gylden farve med grønne nuancer. Duften er stor, masser af mineralske aromaer samt skønne frugtaftige noter af abrikos samt fersken. Smagen er intens med masser af smag, skønne noter af tørrede frugter, eksotisk frugt, samt en let røg. Eftersmagen er lang og indbydende.

En vin der, på grund af sin fyldige karakter, kan hamle op med et bredt udvalg af retter. Prøv den til ost, aperitif eller prøv den også til desserter, eller bare helt for sig selv. Serveres ved 8–12 grader.

Vin Data
Drue
Pinot Gris
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Cave de Beblenheim
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Alsace
Lagring
Lagret 12 mdr + 3 mdr i flaske
Drikkes bedst
2024-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Decanter

91 points

VinAvisen

5 stjerner

"Pinot Gris-druen lægger most til rigtig mange dejlige tørre hvidvin - men også til top-vine med en indtagende sødme, som denne vin, der dufter fint af smørblomster og tørrede abrikoser og har en fyldig sødmefuld smag - uden på nogen måde at være en dessertvin. Sødmen er honningagtig og holder sig langt ud i eftersmagen, hvor den slutter med strejf af lyse rosiner."

Om producenten

Cave de Beblenheim

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt