MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
18 points
Forlaget Smag

Cave De Beblenheim Alsace Grand Cru Riesling Sonnenglanz 2020

Tør Grand Cru Riesling med elegant og rig smag.

På lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 169,95 DKK stk.
155,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Rig og elegant Riesling Grand Cru

Riesling er kongedruen i Alsace, hvor den har optimale betingelser. Druerne er høstet senere, hvor de fremstår helt optimalt modne. Høsten er foretaget manuelt for at sikre, at kun de bedste klaser indgår i den endelige vin. Vinifikationen/gæringen foregår på klassisk vis i rustfri ståltanke ved en kontrolleret temperatur. Vinen lagrer på flaske i vinhusets kælder i minimum 12 måneder inden frigivelse.

Vinen har en utrolig flot lys gul farve. Næsen er præget af skønne friske aromaer af citrusfrugter, modne æbler samt pære og blomster, en meget betagende duft. Smagen er tør, rig og velafbalanceret, og byder på både elegance og modenhed. En smagsfuld riesling, som viser høj klasse. Elegant eftersmag.

Server vinen ved 10-12 grader og server den til fisk, krydret mad såsom det indiske køkken eller fjerkræ. Kan gemmes i kælderen i flere år endnu.

Tør Riesling Grand Cru som først og fremmest byder på rig, elegant og balanceret smag, men også modenhed og spændende nuancer. Grand Cru af fineste kvalitet.

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2020
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Cave de Beblenheim
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Alsace
Lagring
12 mdr på flaske
Drikkes bedst
2024-2029
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Forlaget Smag

18 points

"Tør, stram, mineralsk Riesling med frisk aroma, pæn, kontant druekarakter og fint, ledsagende syre. Det er en madvin, men en madvin med mange kvaliteter, så den rækker fra fisk/seafood over fjerkræ til kalv, ja måske også til okse for dem, der foretrækker en tør, streng hvidvin uden kæleri og helt uden sødme."

Om producenten

Cave de Beblenheim

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt