Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Topvinen fra Castello dei Conti. Riserva Primitivo...

Castello dei Conti Espiritu Santo Primitivo di Manduria Riserva 2013

På lager

149,95 DKK per stk.
125,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
130,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Castello dei Conti Espiritu Santo Primitivo di Manduria Riserva 2013

Detaljer

Utrolig velskabt Primitivo di Manduria Riserva - en storladen frugtbombe!

Denne rødvin er produceret på 100% Primitivo fra Manduria i Apulien - det absolut bedste sted for dyrkning af Primitivo druer. Her får vinmarkerne masser af sol og varme i dagtimerne, og om natten nyder de gamle vinstokke godt af kølige briser fra Middelhavet.

Vinfremstilling

Druerne til denne rødvin kommer fra nogle af de ældste vinstokke i området, hvoraf de ældste vinstokke er helt op til 125 år gamle. Høstudbyttet fra disse gamle vinstokke er meget beskedent, men leverer druer med en ekstrem intensitet og frugtkoncentration. Druerne høstes i hånden i slutningen af september måned, når druerne er på vej til at blive overmodne, og så småt er begyndt at tørre ind. Efter endt vinifikation lagrer vinen først 4 måneder på ståltanke, hvorefter den får lov til at ligge hele 18 måneder på nye 225 liters franske egetræsfade inden endelig aftapning på flaske.

Vinens elementer

Denne topvin af en Primitivo byder på en mørk rubinrød farve i glasset med et changerende lilla skær. Dens næse byder på intense aromaer af sød kirsebærlikør, solmodne mørke bærfrugter, marmelade samt krydrede noter af peber, vanilje og letristet træ fra fadlagringen. I munden mødes du af en bombastisk frugteksplosion med en lækker cremet struktur. Tanninerne er bløde og vinen har en fin velintegreret frugtsyre. Eftersmagen er dejlig fløjlsblød og bliver hængende meget længe.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 15-17° grader for den optimale vinoplevelse. Lad vinen få lidt ilt en times tid før servering, så den rigtig kan åbne op for sin opulente godtepose af den ene store smagsoplevelse efter den anden. Vinen vil være på toppen frem til min. år 2025. Denne Primitivo er den perfekte ledsager til kraftige gryderetter, rødt kød, kødfulde pastaretter, moden ost, eller som luksus hyggevin. 

Er du til store Primitivo frugtbomber, så er denne et "must-try"! Klassisk Primitivo med fuld power på alle elementer. Intense aromaer og en cremet, fyldig smag af sødmefulde frugter, krydderier og vanilje. Ganske enkelt et brag af en Primitivo til en super skarp pris.

Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2013
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Castello dei Conti
Størrelse
75 cl
Alkohol
14,5%
Region
Apulien
Website
Lagring
4 mdr. på ståltanke og 18 mdr. på egetræsfade
Drikkes bedst
2017-2028
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse