SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×

Caselletti Ramone Appassimento 2022

Flot fylde, blød og saftig syditaliener

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Kalvekød
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Syditaliensk charmebasse - komplet umulig at holde fingrene fra!

Nederst på hælen i det fantastiske vinland, Italien, er denne Appassimento blevet skabt og opfostret. En varmblodig vinoplevelse, som appellerer til langt de fleste vinelskere. En imødekommende og charmerende rødvin, som byder på overraskende mange lag og elementer til prisen.

Caseletti Ramone Appassimento er fremstillet på et herligt blend bestående af 30% Primitivo, 30% Negroamaro, 20% Nero di Troia og 20% Merlot. En harmonisk sammensætning af nogle af de mest populære syditalienske druesorter. Druerne kommer fra 10-20 år gamle vinstokke, som med masser af sol, varme og en jordbund bestående af sand og kalksten, har fået tilført masser af kraft og intensitet til druerne. Druerne transporteres til vingården, hvor de først gennemgår Appassimento-metoden og efterfølgende traditionel vinifikation.

Flot fylde, blød og saftig syditaliener

Flot mørkerød farve i glasset. Dens næse byder på intense aromaer af solmodne mørke blommer, kirsebær og blåbær med elegante let krydrede noter af kakao og vanilje. I glasset ses en fyldig viskositet, som bliver hængende på glassets sider. Smagen er let sødmefuld med en intens og kompakt fylde. Skøn koncentration af solmodne mørke bær, og en velintegreret frugtsyre med lidt bid i slutningen, som akkompagnerer den let sødmefulde frugtige stil på smukkeste vis. Dejlig lang og rig afslutning med svage noter af lakrids og solmodne frugter.

Server vinen ved 18-19° grader. Marosso er den perfekte ledsager til grill, pizza, pasta, kalvekød, oksekød og let modne oste. En fløjlsblød Appassimento som denne er også den oplagte sofahygge-vin - fyldig, blød og saftig ...

Forførende syditaliener fra Puglia i syditalien. Super velskabt Appassimento med masser af mørke frugter, fylde og let sødme. Saftig og livlig i udtrykket. Med andre ord en stærkt vanedannende publikumspleaser, som burde koste mere!

Vin Data
Drue
Merlot
Negroamaro
Nero di Troia
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Caseletti
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Apulien
Drikkes bedst
2024-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Guldmedalje San Fransisco IWC

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt