Ny "4,2 på Vivino" smagekasse! Altid hurtigt udsolgt, så skynd dig at få del i denne nye smagekasse. Læs mere her.

×

Carpaccio

Front

Opskrifter, foodstyling og fotos af: 
Madblogger Søren Willadsen, Gastromad.dk

Carpaccio

1 person.

Forberedelsestid: 15 minutter

 

Ingredienser:

  • 6 - 9 skiver tyndt udskårne kalveinderlår eller kalvemørbrad
  • Olivenolie
  • Balsamico eller lignende
  • Flagesalt og peber
  • Forskellige urter som ærtespire, rød syre, rucola, feldsalat eller andet
  • 1 hel parmesanost eller vesterhavsost

 

Fremgangsmåde:

Få din slagter til at skære kalveinderlåret ud i tynde skiver, da de har maskinerne til det.

Placer carpaccioskiverne på en stor tallerken som drysses med en god olivenolie og lidt balsamico. Drys dernæst kødet med flagesalt og peber.

Placer forskellige urter og salatblade på midten af skiverne, hvor der rives parmesan- eller vesterhavsost over med et rivejern.

Drys igen lidt olivenolie over salatbladene og drys lidt flagesalt over.

 

Carpaccio som Søren fra Gastromad.dk har kreeret for os er en skøn og let Italiensk forret, som ikke tager lang til at lave og langt de fleste gæster vil elske. Opskriften er til 1 person så husk at gange op.

Selv om retten består af rødt kalvekød passer en hvidvin rigtig god til, vælg gerne en tysk Riesling eller som Søren har serveret her, en Grauburgunder også fra Tyskland. Vinen som er serveret til denne ret, er fra vores tyske vinhus Tobias Kramer og du kan læse meget mere om den her.

Blog

blog-2