Bemærk; Vores butik i Esbjerg holder lukket i uge 28+29+30. Online shoppen kører videre som normalt hele perioden. Go sommer :)

×
96 points
Luca Maroni

Capo Zafferano Rosso Appassimento 2020

Lækker appassimento rødvin i blød og fyldig stil

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Moden og intens appassimento vin fra Apulien

Denne lækre rødvin er produceret af Negroamaro, Merlot og Primitivo fra Apulien. Druerne høstes først i begyndelsen af oktober, hvor druerne naturligt er tørret ind på vinstokkene. Dette giver et lavere, men et mere rigt og sukkerholdigt udbytte. Druerne bliver herefter tørret på vinstokkene i yderligere ca. 15 dage, hvor de mister ca. 50% af deres vægt. Den resterende most er endnu mere rig og med klassiske appassimento noter af modne frugter og rosiner. Efter presning ligger vinen længe med skallerne, for at udtrække mest mulig farve og struktur herfra. Vinen fadlagres 3-4 måneder.

Fyldig, blød og rig rødvin

Farven er mørk rubinrød. Intense aromaer af modne frugter, blommer, rosiner samt noter af vanilje og krydderier. Smagen er fyldig, moden, blød og med klare noter af de tørret druer. Tanninerne er flot afrundet og syren forholdsvis lav, for at sikre en blød smagsoplevelse. Eftersmagen er lang og de modne smagsnoter af tørret frugter og rosiner, samt hints af chokolade og vanilje fra fadlagringen, bliver hængende længe.

Server vinen v/ 18-19 grader. Prøv den til grillet og marineret kød, en beskidt ribeye steak, modne oste eller blot som hyggevin.

Denne Capo Zafferano Appassimento er et super blend fra Apulien, med lækre modne noter fra appassimento metoden. En fantastisk blød og meget intens smagsoplevelse til prisen.

Vin Data
Drue
Merlot
Negroamaro
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Apulien
Lagring
3-4 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2021-2024
Anmeldelser
Luca Maroni

96 points

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt