RYD LAGERET! SPAR 58% PÅ 5-DOBBELT GULDVINDER OG VINDER AF 91+92 POINTS! LÆS MERE HER.

Cape Of Good Hope Serruria Chardonnay 2019

Chardonnay af ekstra god kvalitet.

På lager
DKK 85,00

Pris: Før: 129,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
91,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 34%! CHARDONNAY AF EKSTRA GOD KVALITET.

Dette er en cremet, fyldig og harmonisk Chardonnay af ekstra høj kvalitet. Vinen scorer hele ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,1 stjerner på Vivino og Vivno`s statistik over verdens vine siger at "Sydafrikansk Chardonnay med en score på 4,1 koster i gennemsnit 260 kr" - køb nu til 1/3 del af det! Top kvalitet til skarp pris. Begrænset antal.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
Beskrivelse

Detaljer

Chardonnay af ekstra god kvalitet

Denne vin er produceret af 100% Chardonnay, som er håndplukket fra 2 forskellige vinmarker, der ligger i den lidt køligere Elandskloof-dal. 25% af vinen har gæret og lagret 12 i rustfri ståltanke og de resterende 75% har lagret i franske egetræsfade.

Lys strågylden farve. Rige og raffineret aromaer af citrus, appelsinmarmelade og ristede hints. Smagen er afrundet, moden, fyldig og cremet – og man fornemmer først og fremmest igen den modne citrus og appelsin marmelade, samt hints af vanilje, fad og tropiske frugter. Modne tanniner og en lille fast syre, sikre stor harmoni i alle vinens elementer. Lang eftersmag.

Server vinen v/ 8-10 grader. Prøv den til f.eks. fisk, fjerkræ eller lyst kød.

Denne Chardonnay imponere med sin fyldige og cremede smag, gode struktur og samlet harmoni. En klassisk Chardonnay af ekstra god kvalitet.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
Sydafrika
Låg
Korkprop
Producent
Anthonij Rupert
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Elandskloof
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Anthonij Rupert

Anthonij Rupert producerer vine af forskellig kvalitet. Fra de gode value-for-money vine `Cape of Good Hope`, til deres mousserende vine `L`Ormarins` og op til topserien `Anthonij Rupert` som er nogle af de absolut bedste vine der kan opstøves i Sydafrika.
box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt