MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×

Cantine Paradiso Nonno Angelo 2021

Nero di Troia fra øverste hylde!

På lager
DKK 179,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
185,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Syditaliensk Nero di Troia i stor intens stil!

Vinen er lavet på 100% Nero di Troia, druerne kommer fra Puglia, nærmere bestemt omkring byen Cerignola i Italien. Høst sker i begyndelsen af oktober. Efter afstilkning knuses druerne og efterlades til maceration i 15 dage i rustfri ståltanke ved kontrolleret temperatur under 27 grader og presses efterfølgende. Vinen lagres i 2 måneder i rustfri ståltanke og overføres derefter på egetræsfade, hvor den lagres i 12 måneder. Efterfølgende yderligere 4 måneder i flaske for at udvikle sig før den bliver frigivet.

I glasset ser du en dyb rubinrød farve med lilla reflekser. Duften er intens med noter af moden rød frugt, masser af kirsebær og hints af tertiære antydninger af kakao og kaffe. Smagen er stor, meget stor. Masser af kraft, fylde, god koncentration og vedholdenhed - og vigtigst af alt, i fuld balance. Modne tanniner og med flot syre. Eftermsagen er lang og vedvarende, og viser virkelig hvad god Nero di Troia kan. 

Server vinen ved 18-19 grader. Server den f.eks. til modne oste, grillet kød kød, oksesteg eller lam. Ligeledes oplagt til and juleaften. Giv gerne vinen 1 times luft inden servering.

Denne Nonno Angelo er den absolut bedste Nero di Troia vi har smagt. En kraftfuld vin, med fylde, kompleksitet og intensitet. En absolut topklasse vin som har det hele.

Vin Data
Drue
Nero di Troia
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Cantine Paradiso
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Apulien
Lagring
18 måneder
Drikkes bedst
2024-2030
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Cantine Paradiso

Paradiso-familien har dyrket vinstokke i Puglia i tre generationer. I 1954 etablerede Angelo Paradiso, også kendt som Angelo Primo, sin første vingård i Cerignola, i hjertet af Daunia. Hans fire sønner overtog forretningen gennem årene og udvidede gradvist vingården. De erhvervede nye grunde i området og finjusterede løbende de interne arbejdsprocesser. I dag, efter mere end 60 år, følger Angelo, barnebarnet af grundlæggeren "Primo", i sin bedstefars store fodspor: ligesom sin bedstefar før ham, tager han sig af jorden i Cerignola og koordinerer produktionen. Under hans ledelse vil Cantine Paradiso fortsætte med at vokse i kvalitet. 

Jorden, som vinstokkene Cantine Paradiso vokser på, er kendetegnet ved et højt indhold af kalksten og god dræningskapacitet. Ideel til druesorter som Nero di Troia, Primitivo og Negroamaro, som Paradiso-familien lægger stor vægt på. Paradiso-familien altid lagt den største vægt på deres tætte bånd til dette unikke terroir, idet de har fremmet områdets vinfremstillingskultur og konstant forbedret kvaliteten af ​​deres produktion. "At kombinere kunst med nydelse" er målet for Cantine Paradiso.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt