MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen

Cantine Paradiso Mast Negroamaro 2021

Negroamaro når det er bedst!

På lager
DKK 179,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,00 DKK stk.
185,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Kalvekød
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Ù Mast, the maestro. He who creates a masterpiece from experience.

Denne vin, MAST, er produceret af Cantine Paradiso. Den er lavet udelukkende på Negroamaro-druen, der høstes i slutningen af september i en let overmodnet tilstand, hvor omkring 15-20% af bærrene er tørrede ind. Druerne kommer fra 35 år gamle vinstokke med meget lav produktion pr. hektar. Druerne destemmes kun ved ankomsten til vineriet og knuses ikke for at minimere bruddet på de tørrede bær. Under maceration gennemgår de en karbonisk maceration for at øge fornemmelsen af tørret frugt i vinen. Der er også kold præ-fermentativ maceration i temperaturreguleret ståltanke for at udvinde så meget som muligt af de varietale aromaer. Derefter følger traditionel maceration med samtidig alkoholisk gæring ved kontrolleret temperatur i 10-15 dage, efterfulgt af periodisk overpumpning. Efterfølgende aftapning og forfining i rustfrit stål indtil malolaktisk gæring er fuldført. Vinen modnes yderligere i egetræsbarriques i 12 måneder, efterfulgt af 3 måneder på flaske inden frigivelse.

I glasset fremstår MAST Negroamaro som en livlig og rød med en lilla nuance. Den komplekse og overbevisende duft er meget moderne og byder på frisk frugtagtighed med røde bær og en undertone af vanilje og let balsamisk karakter. Vinens tertiære aromaer er integrerede og behagelige. Den har en god krop, er fyldig, blød og afbalanceret. Smagen er saftig med en sød frugtagtig afslutning.

Server vinen ved 16-18 grader og server den gerne til rødt kød, modne oste, vildt eller mørk chokolade. Den kan også nydes som en meditationsvin takket være de bløde tanniner, der giver en behagelig oplevelse ved at nyde vinen.

Vin Data
Drue
Negroamaro
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Cantine Paradiso
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Apulien
Lagring
12 mdr. på egetræsfade
Drikkes bedst
2024-2030
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"En velkomponeret rødvin, der er guf for ganen. Den dufter af syltede blommer og har en lækker og intens smag af modne mørke kirsebær, bitter chokolade og saftige sommerbær. Eftersmagen er lang, blød og med en fin lille syre til slut. Man får rigtig megen dejlig vin for de 179 kr., og man kan roligt købe 6 flasker til tilbudsprisen."

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt