Bemærk; Vores butik i Esbjerg holder lukket i uge 28+29+30. Online shoppen kører videre som normalt hele perioden. Go sommer :)

×
FlaskeHalsen

Cantine Nae `Assetto` Toscana Rosso Appassite 2019

Skøn Toscaner på tørret druer!

Ikke på lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Utrolig skøn Toscaner lavet på tørret druer!

Denne lille sag er lavet på Sangiovese, Merlot samt Cabernet Sauvignon, druerne til denne vin er høstet i slutningen af september/start oktober alt efter vind og vejr. Druerne tørrer i 10-13 dage for at bringe frugt, blødhed og farve til vinen. En del af vinen lagrer 1 måned på helt nye franske egetræsfade. 

Vinen har en utrolig flot dyb rubinrød farve med violet skær. I duften får man en dejlig krydret indbydende bouquet med masser af bærpræg, særligt solbær og kirsebær men også lette noter af vanilje samt chokolade. I smagen er vinen betagende og virkelig smooth, fyldig med en vedholdenhed ud over det sædvanlige. Dejlige noter af ristet kaffe, chokolade og blomme. Velafbalanceret vin mellem de mørke bærnoter og tanninerne, hvilket giver en fuldendt fornemmelse. 

Server vinen ved 16-18 grader og prøv den til ostebordet, tapas eller bare som meditationsvin. 

Skal du have en vin som kan lidt af det hele, med masser af smag og blødhed. Så skal du tage denne toscaner, for den skuffer ikke!

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Merlot
Sangiovese
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Cantine Nae
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Toscana
Lagring
Nye franske egetræsfade i ca. 1 mdr.
Drikkes bedst
2021-2023
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Når du får en italiensk vin, der er præget af masser af sødme, er den enten fra den sydlige del af landet, eller måske er den lavet ved, at vinmageren har tørret nogle af druerne, for at give dem større intensitet i sødmen. Det er sidstnævnte metode, der er brugt i denne vin, der fremstår ret mørk og tæt i sin frugtige smag. Ofte kan den slags vine blive lidt for mudrede og rosin-agtige, men det sker ikke her, hvor jeg finder lidt kompleksitet, der formentlig kommer fra den korte lagring på nye egetræsfade. Alt imens der deles rundhåndet ud af gavmilde noter til den brede danske smag, er der altså også lidt ekstra at komme efter end i flertallet af denne type vine, og det er både livgivende og dejligt."

Medaljer

Awarded Wine points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt