NYHED! IL SAPIENTE RISERVA. LUKSUS SAPIENTE MED MERE DYBDE, FYLDE OG STRUKTUR. INTROPRIS MED 46% RABAT. LÆS MERE HER.

Calmel + Joseph Villa Blanche Viognier 2021

Den bedste Viognier vi har smagt til prisen!

Ikke på lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
75,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Den bedste Viognier vi har smagt til prisen!

Vinen er produceret af 100% Viognier fra årgang 2021. Dette var et perfekt år for produktion af denne vin, med et regnfuldt forår og en varm, tør sommer, hvilket har hjulet til at give vinen overdådige frugtaromaer. Druerne er plukket om natten af 2 omgange. Første gang forholdsvis tidligt, for at sikre friskhed i smagen, og anden omgang ca. 15 dage senere, hvor druerne giver mere koncentration og aroma. 15% af vinen har fadlagret i et år gamle egetræsfade og resten har kun lagret i ståltanke.

Farven er lys gylden, med grønne nuancer. Friske og rige aromaer af hvide ferskner, abrikos og citrusfrugter. Smagen er blød, fyldig, frugtrig og velafbalanceret, med en fremragende frisk eftersmag. Fadlagringen af en lille del af vinen, tilføjer flere nuancer, uden at fadet dominerer i smagen.

Server vinen v/ 10-12 grader. Brug den gerne til retter med fisk, skaldyr, kylling eller gedeost.

Dette er en storslået Viognier som har en perfekt balance og elegance. Calmel + Joseph laver fantastiske vine i Sydfrankrig, og dette er måske den mest imponerende af alle!

Vin Data
Drue
Viognier
Type
Hvidvin
Årgang
2021
Land
Frankrig
Låg
Skruelåg
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Languedoc
Lagring
delvist 3 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Medaljer

Our Favorite points

Om producenten

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, og der laves ca. kun 30.000 flasker af Villa Blanche serien og 9.000 flasker af terroir serien. Enkeltmarks vinene kun 1500 stk.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus er letdrikkelige og leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller lidt kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smag territorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt