NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×

Calmel + Joseph Villa Blanche Terret Blanc 2022

Smagsfuld Terret Blanc der imponere til prisen

På lager
DKK 55,00

Pris: Før: 69,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
61,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 20%! NYHED MED RIG, FRISK OG BALANCERET SMAG!

Endnu engang kan vi præsentere en vin fra Calmel + Joseph som virkelig overleverer ifht til prisen. Produceret af den realativt ukendte Terret Blanc drue, som virkelig giver en overraskende og imponerende oplevelse til prisen. ⭐⭐⭐⭐⭐ Dobbelt Guldvinder. Lige nu nedsat 20%!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Smagsfuld Terret Blanc der imponere til prisen

Denne hvidvin er produceret af 100% Terret Blanc, fra marker i Cotes de Thau, i Languedoc. Terret Blanc er en gammel lokal Languedoc druesort, der stort set var glemt, men som de seneste år har fået ny opmærksomhed – og når du smager vinen, så kan du tydeligt forstå hvorfor.

Druerne høstes om natten for at sikre de forbliver kølige. De gennemgår en kort maceration på omkring 2 timer, før de presses og fermenteres ved omkring 14°C. Når alkoholgæringen er afsluttet, omrøres bærmen ugentligt en periode på en måned. Lagret i egetræsfade i ca 3 måneder.

Flot lysegul farve med grønlige reflekser. Aromaerne er elegante, med friske nuancer af ananas, kiwi, lime og grapefrugt, samt et lille pift af pink peberkorn. I munden har den en dejlig lille fylde, god intensitet og den fremstår ren og frisk med citrusnoter, mandarin, solbærblade, rabarber og hvid peber. Smagen bliver hængende længde og har spændende nuancer og et strejf af salt i eftersmagen.

Server vinen v/ 8-10 grader. Prøv den til f.eks. fisk og skaldyr, grillet grønt, til charcutteri eller blot som aperitif.

Produceret af den lidt ukendte drue Terret Blanc, men smag den og du vil blive overrasket. Der er en god intensitet i smagen af denne hvidvin, som balancerer flot med vinens friskhed, lille fylde og spændende nuancer. En genial ledsager til fisk og skaldyr.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Hvidvin
Årgang
2022
Land
Frankrig
Låg
Skruelåg
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
3 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2024-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Medaljer

Guldmedalje "Top 100 Sud de France 2023"

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt