★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Vores showroom holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen kører videre som normalt, med dag til dag levering.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Hammer lækker vin til prisen - intet mindre

Calmel + Joseph Villa Blanche Syrah 2016

På lager

99,95 DKK per stk.
69,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Calmel + Joseph Villa Blanche Syrah 2016

Detaljer

Ægte sydfransk Syrah karakter
Vinen er produceret af 100% Syrah, fra flere forskellige områder i Languedoc regionen. Druerne kommer fra 2 forskellige typer marker. 80% kommer fra marker med gamle vinstokke, hvor de lader druerne hænge lidt længere og de sidste 20% fra marker med yngre vinstokke. 10% af vinen fadlagres 3 måneder i egetræsfade, og resten lagres i ståltanke, for at bevare den friske frugt.

Farven er mørke lilla. Aromaer af sorte og røde frugter, som jordbær, solbær og brombær - lidt krydderier og masser af typisk `Syrah-lakrids`. I munden er vinen blød og frugtrig, og har en god balance med flot struktur. Silkebløde tanniner og en rig, lækker og lang eftersmag, med noter af lakrids, krydderier og urter.

Drik vinen v/ 16-17 grader, og gerne til retter med f.eks. lam, svinekød, fuglevildt eller som en perfekt tilsager til gillmad. Drik vinen nu eller gem den op til 6 år fra høståret.

Denne Syrah er hammer lækker vin til prisen - intet mindre. Intens frugt og flot struktur, samt underliggende af lakrids og peber. Sådan skal Syrah fra sydfrankrig smage!

Drue
Syrah
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Skruelåg
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol
13,5%
Region
Languedoc-Roussillon
Website
Lagring
Delvist fad og delvist ståltanke
Drikkes bedst
2018-2024
Medaljer

Sølvmedalje Syrah du Monde 2017

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, og der laves ca. kun 30.000 flasker af Villa Blanche serien og 9.000 flasker af terroir serien. Enkeltmarks vinene kun 1500 stk.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus er letdrikkelige og leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller lidt kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smag territorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse