Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Flot Pinot Noir til den helt rigtige pris.

Fri fragt ved køb for min. kr. 499,00

Dag-til-dag levering

Tilfredshedsgaranti online vin

Åbningstider AndrupVin.dk

Calmel + Joseph Villa Blanche Pinot Noir 2016

På lager

99,95 DKK per stk.
69,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Calmel + Joseph Villa Blanche Pinot Noir 2016

Detaljer

Vinen er produceret af 100% Pinot Noir, fra vinmarker i Languedoc, ikke langt fra Carcassonne. Vinmarkerne er 250 meter over havests overflade og her er der et større sving i tempratur mellem dag og nat - helt optimalt for Pinot Noir druen. Vinen har lagret 5 måneder i cement, og er kun filtreret let inden vinen er kommet på flaske.

Vinen har en levende flot lys rød farve. Aromaerne er meget frugtrige, med røde frugter, krisebær og blåbær. Smagen er rund og medium fyldig, meget afbalanceret, og med en dejlig friskhed i eftersmagen. I smagen er det ligeledes frugten, solbær og røde frugter, der dominerer, men man finder også små krydret nuancer og lidt peber. Eftersmagen har en flot længe. En klassisk Pinot Noir fra et medium køligt klima.

Server vinen v/ 14-16 grader og gerne til lyst kød, fed fisk, grillet grønt eller fjerkræ.

Calmel + Josephs Pinot Noir er helt klassisk og rigtig flot balanceret. En perfekt ledsager til f.eks. fjerkræ - til den helt rigtige pris!

Drue
Pinot Noir
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Skruelåg
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol
13%
Region
Languedoc-Roussillon
Website
Lagring
5 måneder i cementtanke
Drikkes bedst
2018-2019

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, og der laves ca. kun 30.000 flasker af Villa Blanche serien og 9.000 flasker af terroir serien. Enkeltmarks vinene kun 1500 stk.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus er letdrikkelige og leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller lidt kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smag territorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse