Calmel + Joseph Villa Blanche Picpoul de Pinet 2017

Spændende og meget elegante hvidvin

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Ost
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Spændende nuancer i denne meget elegante hvidvin

Vinen er produceret af 100% Picpoul de Pinet fra vinmarker der ligger tæt på havet, ca. 50 km syd for Montpellier, hvor de nyder godt af briserne fra havet. Vinstokkene er plantet i meget leret og kalkholdig jord. Druerne plukkes om tidligt om morgenen og fragtes til vingården, hvor de gennemgår en kort udblødning inden presning. Efter gæringen, lagrer vinen i 3 måneder i rustfri ståltanke sammen med drueskallerne.

Klar og skinnende i farven, med grønne reflekser. Herlige blomster og citrus aromaer, med hints af anis. Smagen er rig, vedholdende og harmonisk, med friske nuancer af grønne æbler, blomster og citrus, samt salte noter. En spændende sydfransk hvidvin med stor elegance.

Server vinen v/ 8-9 grader. Brug den til gerne til skaldyr, oste eller som aperitif.

Denne Picpoul de Pinet hvidvin er en spændende vin, med friskhed og stor elegance.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
Frankrig
Låg
Skruelåg
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Languedoc
Lagring
3 mdr ståltanke
Drikkes bedst
2019-2020
Anmeldelser
Om producenten

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, og der laves ca. kun 30.000 flasker af Villa Blanche serien og 9.000 flasker af terroir serien. Enkeltmarks vinene kun 1500 stk.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus er letdrikkelige og leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller lidt kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smag territorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt