BLACK FRIDAY - SÅ ER BLACK FRIDAY IGANG. SPAR MELLEM 20-45% PÅ EN LANG RÆKKE UDVALGTE VINE. BEGRÆNSET ANTAL PÅ FLERE AF VINENE. FØRST TIL MØLLE. ★ SE ALLE TILBUDDENE HER

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    FinansBureauet
    VinAvisen
    FlaskeHalsen
    Elegant og blød rosé. Perfekt til terrassen.

Fri fragt ved køb for min. kr. 499,00

Dag-til-dag levering

Tilfredshedsgaranti online vin

Åbningstider AndrupVin.dk

Calmel + Joseph Villa Blanche Grenache Rose 2016

På lager

89,95 DKK per stk.
69,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Calmel + Joseph Villa Blanche Grenache Rose 2016

Detaljer

Elegant og blød rosè - perfekt til salat og terrassen

Denne Rose er produceret af 60% Grenache og 40% Grenache Gris. Druerne plukkes af 2 omgange. Første gang lidt tidligt, for at bevare den frugtrige frisked, og igen 3 uger senere hvor de resterende druer er mere modne og giver mere koncentration og aroma til vinen. Vinen har kun gæret og lagret kort i ståltanke.

Yderst flot lyserød farve, med lyse refleksioner. Duften er let og elegant af røde bær, røde æbler og roser. Smagen er blød og i flot balance, med noter af røde bær, let fersken og citrus. Eftersmagen er frisk, lang og smagsfuld.

Server vinen v/ 8-10° grader som aperiftif på terrassen eller prøv den til salat, skaldyr ellere lettere fiskeretter.

En elegant, frisk og `ikke for tør` rosè, som passer perfekt til sommeren – brug den bredt til fx salater, forretter eller som en rosè der til imponere på terrassen.

Drue
Grenache
Type
Rose
Vintype
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Skruelåg
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol
13%
Region
Languedoc
Website
Lagring
3 måneder i rustfri ståltanke
Drikkes bedst
2017-2018
FinansBureauet

6 stjerner

"Forfriskende sydfransk Rosé med stor elegance og finesse. Røde bær i næsen med strejf af hø, sprød mund med delikate herbale undertoner med let røgpræg og en snert af mineralitet i eftersmagen. Fantastisk lækker sag.Forfriskende sydfransk Rosé med stor elegance og finesse. Røde bær i næsen med strejf af hø, sprød mund med delikate herbale undertoner med let røgpræg og en snert af mineralitet i eftersmagen. Fantastisk lækker sag."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Franske Calmel+Joseph laver masser af spændende produkter under navnet Villa Blanche. Og når det kommer til rosé-stilen, så topper de deres i forvejen fine niveau. Denne vin er lavet på Grenache-druen, og den byder allerede i duften på masser af spændende og charmerende nuancer. Første smagsindtryk er friskt og let syrligt, og herefter vokser eftersmagen til nydelige dybder, der fortsætter længe. Det giver en rosé-vin, der efterlader et meget rundt og smukt indtryk.."

Smag På Vin

5 stjerner

Ser mild og tilforladelig med en let og pink farve – og en lige så let og elegant duft af jordbær, honningmelon og lidt pink grapefrugt. Men den vil meget mere i smagen. Tør og tæt frugt med både jordbær, syrlige kirsebær og rabarber med en sprød mundrensende syre. Det er en super frisk vin, man kun kan elske i sommervarmen – enten som aperitif med en snack eller til en fyldig salat med dressing.

VinAvisen

5 stjerner

"Lækker rosévin til en yderst attraktiv pris ved seks flasker. Den har en meget fin balance, har god frugt, en fin fedme og krydring, tilpas syre og lang eftermag."

Medaljer

ANBEFALET af Vinexpressen.dk;
"Frisk duft af stikkelsbær og lyse røde bær.  Livlig i munden med en dejlig sprød syre i eftersmagen. Behagelig luftig vin på bare 12% alkohol. En rigtig sommerhitter. Anbefalet."

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, og der laves ca. kun 30.000 flasker af Villa Blanche serien og 9.000 flasker af terroir serien. Enkeltmarks vinene kun 1500 stk.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus er letdrikkelige og leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller lidt kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smag territorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse