SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! BEGRÆNSET ANTAL! LÆS MERE HER!

×
93 points
Mad og Monopolet
VinAvisen
FlaskeHalsen

Calmel + Joseph Villa Blanche Grenache Rose 2022

Elegant og blød rosé. Perfekt til terrassen.

På lager
DKK 65,00

Pris: Før: 75,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 84,95 DKK stk.
71,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 13%! 93 POINTS TOPANMELDT ROSE TIL SKARP PRIS!

Denne Calmel + Joseph Villa Blanche Rose har i flere år været en af vores mest solgte Rose vine. Prisvindende år efter år - og denne Rose årgang 2022 er ingen undtagelse, da den både scorer ⭐⭐⭐⭐⭐ 93 points, 2x5 stjerner og guldmedaljer. Er du til frisk og elegant Rose i Provence stil, så bør du prøve denne! Lige nu ekstra nedsat.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Salat
  • Skaldyr
  • Suppe
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Elegant og blød rosè - vores mest solgte gennem flere år!

Denne Rose er produceret af 60% Grenache og 40% Grenache Gris. Druerne plukkes af 2 omgange. Første gang lidt tidligt, for at bevare den frugtrige frisked, og igen 3 uger senere hvor de resterende druer er mere modne og giver mere koncentration og aroma til vinen. Vinen har kun gæret og lagret kort i ståltanke.

Yderst flot lyserød farve, med lyse refleksioner. Duften er let og elegant af røde bær, røde æbler og roser. Smagen er blød og i flot balance, med noter af røde bær, let fersken og citrus. Eftersmagen er frisk, lang og smagsfuld.

Server vinen v/ 8-10° grader som aperiftif på terrassen eller prøv den til salat, skaldyr ellere lettere fiskeretter.

En elegant, frisk og `ikke for tør` rosè, som passer perfekt til sommeren – brug den bredt til fx salater, forretter eller som en rosè der til imponere på terrassen.

Vin Data
Drue
Grenache
Type
Rose
Årgang
2022
Land
Frankrig
Låg
Skruelåg
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Languedoc
Lagring
3 måneder i rustfri ståltanke
Drikkes bedst
2023-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Prisen er holdt på et meget fornuftigt niveau i Calmel+Joseph Villa Blanche Rosé. Den sarte farve rummer en rosévin med mere smag, end man forventer, og det er naturligvis Grenache-druens frugtige stil, der spiller ind her. Røde bær forener sig med et let, eksotisk præg og en fin syre. Det fungerer rigtig godt til prisen."

Mad og Monopolet

93 points

"Calmel + Joseph laver fremragende vin, og det gælder ikke kun deres rosé, men også deres Crement, som har ligget i toppen ved kåring af årets nytårsbobler. De laver helt enkelt topvin til billige penge og er én af de producenter, som ikke er stukket af i pris (endnu). Deres rosé på Grenache har en blid duft af fersken, melon, friske nyskårne jordbær og citrus. I munden er den frisk, sprød og livlig med en lækker syre og frugtfylde."

VinAvisen

5 stjerner

"En helt lys rosé med en fin og sart drueduft med strejf af hindbær. Smagen er delikat og lækker, blød og frisk, med en anelse jordbær og en perfekt balance mellem bærsødme og syre. Prisen (også normalprisen) er yderst attraktiv. Flasken har skruelåg."

Medaljer

Guldmedalje America Awards

Guldmedalje Concours Mondial de Bruxelles

Om producenten

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, især af enkeltmarks vinene som der kun produceres få tusindende flasker af årligt.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser. Det er sydfransk value-for-money.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller mindre kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smagsterritorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt