VinAvisen
93 points
Wine Orbit
Smag På Vin
FlaskeHalsen
16/20 points
Jancis Robinson

Calmel + Joseph Villa Blanche Grenache Rose 2017

Elegant og blød rosé. Perfekt til terrassen.

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Salat
  • Skaldyr
  • Suppe
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Elegant og blød rosè - perfekt til salat og terrassen

Denne Rose er produceret af 60% Grenache og 40% Grenache Gris. Druerne plukkes af 2 omgange. Første gang lidt tidligt, for at bevare den frugtrige frisked, og igen 3 uger senere hvor de resterende druer er mere modne og giver mere koncentration og aroma til vinen. Vinen har kun gæret og lagret kort i ståltanke.

Yderst flot lyserød farve, med lyse refleksioner. Duften er let og elegant af røde bær, røde æbler og roser. Smagen er blød og i flot balance, med noter af røde bær, let fersken og citrus. Eftersmagen er frisk, lang og smagsfuld.

Server vinen v/ 8-10° grader som aperiftif på terrassen eller prøv den til salat, skaldyr ellere lettere fiskeretter.

En elegant, frisk og `ikke for tør` rosè, som passer perfekt til sommeren – brug den bredt til fx salater, forretter eller som en rosè der til imponere på terrassen.

Vin Data
Drue
Grenache
Type
Rose
Årgang
2017
Land
Frankrig
Låg
Skruelåg
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Languedoc
Lagring
3 måneder i rustfri ståltanke
Drikkes bedst
2018-2019
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Af en rosé-vin at være er kuløren i lettere afdeling på denne Calmel & Joseph. Men mens kuløren varsler en diskret og afdæmpet rosé-vin, så sidder smagen lige i skabet med det samme. Det er en let oplevelse, men alligevel er det en vin med en rigtig flot og spændende fylde, der rummer masser af mærkbar bær-sødme. Alt sammen flyder sammen på en vis, hvor det ikke bliver tungt, men hvor det holder fast i den friske tone samtidig med, at det er fyldigt og charmerende."

Jancis Robinson

16/20 points

16,5/20 points "Medium coral pink. Pinkly juicy and candied rhubarb and lime jelly. Cancan dancing exuberance, strawberries and lemon verbena. Rather delicious!"

Smag På Vin

5 stjerner

"Lavet på Grenache men på en blanding af grønne og blå druer af sorten, hvilket har udmøntet sig en rosé med en flot, sart og pink farve. Lette aromanoter af røde bær og en smule grønne noter og citrus. I munden er der mere fylde end udseendet lægger op til med noter af kirsebær og rabarber. Fin syre og et lille, charmerende bittert bid. God madvin til lyst kød og fyldige grønne salater – også dem med olie-eddike dressinger."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En ganske lys og elegant rosévin med frisk frugt og en fin balance mellem syre og sødme. God, lang eftersmag. Nok mest egnet til mad."

Wine Orbit

93 points

Medaljer

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Om producenten

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, og der laves ca. kun 30.000 flasker af Villa Blanche serien og 9.000 flasker af terroir serien. Enkeltmarks vinene kun 1500 stk.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus er letdrikkelige og leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller lidt kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smag territorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt