Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    VinAvisen
    Smag På Vin
    FinansBureauet
    Fornem 8. plads ved `Verdens-mesterskabet for Char...

Calmel + Joseph Villa Blanche Chardonnay 2016

På lager

99,95 DKK per stk.
59,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
64,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Calmel + Joseph Villa Blanche Chardonnay 2016

Detaljer

Formidabel og fantastisk Chardonnay!

Vinen er produceret af 100% Chardonay fra området Minervois i Languedoc regionen i sydfrankrig. Vinstokkene er plantet vulkansk og ler holdig jord. Høsten er sket af 2 omgange, med 3 ugers mellemrum. Første høst sker tidlig for at sikre friskheden i vinen, mens anden høst sker når druerne er mere modne, hvilket tilføjer koncentration og aromaer til vinen. Vinen har siden fadlagret 3 måneder i egetræsfade (30% af dem er nye). 

Villa Blanche Chardonnay har en flot klar og let gylden farve. Den er fed i glasset og man fornemmer straks den cremede duft af både citrus og let melon. I munden er den igen fyldig og fed, men med mere frisk og sprød frugt end forrige årgang. Man fornemmer fersken, hvide blomster og anis. Man fornæmmer også noter af friske æbler og pærer. En himmelsk Chardonnay, som har en perfekt harmoni mellem fedme og syren. 

Nyd vinen ved 8-10° grader til kraftige fiskeretter eller lette kødretter, hvor man ikke ønsker at drikke rødvin.

Dette er virkelig en Chardonnay som viser høj klasse - og som burde koste væsenligt mere.

Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Vintype
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Skruelåg
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol
13,5%
Region
Languedoc
Website
Lagring
3 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2017-2020
FinansBureauet

5 stjerner

"Super indsmigrende sydfransk Chardonnay i næsten oversøisk stil med citrus og røg i næsen, fersken, honning og grape i munden og med lang cremet eftersmag med dominans af toast og en snert af salt. Super køb til prisen."

Smag På Vin

5 stjerner

"Let gylden i farven og en fyldig aroma af gule modne æbler, honningmelon, citrus og en klar hilsen fra fadet i form af noget toffee. Semifyldig og cremet i smagen med moden gul frugt, limeskal, hasselnød og vanilje. Dejlig fedme, der balanceres af med en god syre. Flot fyldig Chardonnay til en smørstegt laksesteak."

VinAvisen

5 stjerner

"En skøn duft af grønne druer, smørblomst og strejf af honning møder næsen. Smagen er fyldig og fuld af frugt - blandt andet moden melon - og eftersmagen er rund, blød og langvarig. Nyd den til fede fisk, en god fjerkræsret eller milde oste - eller bare som den er, godt afkølet."

Medaljer

ANBEFALET af Vinexpressen.dk;
"Vidunderlig duft af citrus, ananas let fadpræg og en lille kant af ristede kaffebønner. Ganske rig og cremet i munden. Meget burgundisk, men med en lidt blødere syre. Fremragende til prisen"

Calmel & Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, og der laves ca. kun 30.000 flasker af Villa Blanche serien og 9.000 flasker af terroir serien. Enkeltmarks vinene kun 1500 stk.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus er letdrikkelige og leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller lidt kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smag territorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse