BEMÆRK; Vores butik i Esbjerg er lukket frem t.o.m 3 marts. Bestillinger til afhentning kan afhentes mandag til onsdag kl. 09.00-16.00 samt torsdag og fredag kl. 09.00-17.30.

Barolo kup. Prisvindende Barolo til kun 129,95 kr. Begrænset antal. Læs mere her.

×
VinAvisen
Smag På Vin

Calmel + Joseph Villa Blanche Chardonnay 2019

Masser af frugt og flot fylde i denne bestseller

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Suppe
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Sydfransk Chardonnay til super pris

Vinen er produceret af 100% Chardonay fra området Minervois i Languedoc regionen i sydfrankrig. Vinstokkene er plantet vulkansk og ler-holdig jord. Høsten er sket af 2 omgange, med 3 ugers mellemrum. Første høst sker tidlig for at sikre friskheden i vinen, mens anden høst sker når druerne er mere modne, hvilket tilføjer koncentration og aromaer til vinen. Vinen har siden fadlagret 3 måneder i egetræsfade (30% af dem er nye). 

Flot fylde og masser af frugt

Villa Blanche Chardonnay har en flot klar og let gylden farve. Rige aromaer og fornemmer straks den cremede duft af både citrus og let melon. Vinen har en særdeles flot fylde, men frisk frugt og perfekt tilpasset syre gør at det ikke bliver for meget. I smagen fornemmer man citrus og pærer, samt lette noter af melon, fersken, hvide blomster og anis. En himmelsk Chardonnay, som har en perfekt blanace mellem fedme og friskhed. 

Server vinen v/ 8-10 grader. Brug den gerne til kraftigere fiskeretter eller lette kødretter, hvor man ikke ønsker at drikke rødvin.

Dette er virkelig en Chardonnay som viser høj klasse - og som burde koste væsenligt mere.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
Frankrig
Låg
Skruelåg
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Languedoc
Lagring
3 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2020-2023
Anmeldelser
Smag På Vin

5 stjerner

"Let strågylden i farven og en god fyldighed i aromaen, der byder på både gule æbler, melon, citron samt lidt vaniljekrydret fad. Pæn smagsintensitet med samme noter som i aromaen – dog mere lime end citron – og suppleret med noget mineralsk våd sten. Tør med medium syre og længde.

Dejlig Chardonnay med fokus på friskhed og underspillet fad, hvilket giver en vin med stor anvendelighed – og prisen sidder lige i bullseye."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En vellavet hvidvin med god Chardonnay-smag og frugtfylde. I smagen noter af pære og "nedfaldne æbler" samt fint integrerede fadnoter. I slutningen et lille bid, der oplagt gør vinen til en madvin."

Medaljer

Guldmedalje Concours Mondial de Bruxelles

Sølvmedalje Chardonnay du Monde

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Om producenten

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, og der laves ca. kun 30.000 flasker af Villa Blanche serien og 9.000 flasker af terroir serien. Enkeltmarks vinene kun 1500 stk.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus er letdrikkelige og leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller lidt kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smag territorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt