Bemærk; Danske Fragtmænd har forsinkelser pga. ekstra travlhed efter påsken. Derfor kan jeres bestilling muligvis komme 1-2 dage senere end forventet. Vi beklager.

×
93 points
Wine Orbit

Calmel + Joseph Les Terroirs Cotes du Roussillon 2016

Smagfuld og nuanceret vin fra Roussillon

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Kalvekød
  • Lam
  • Oksekød
  • Svinekød
  • Varieret buffet
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Sydfransk bestseller

Produceret på et klassisk blend af 30% Grenache, 40% Syrah og 30% Carignan, hvor vinstokkene er min. 50 år. Undergrunden er 70% skifer og 30% ler og kalksten. Vinstokkene producerer ikke mange druer og høstudbyttet er er sølle 25 dl. pr ha, tilgengæld druer af høj koncentration. En vin med masser er "Terrior" der virkelig kendetegner de gode vine fra Roussillon.

Vinens elementer

Farven er mørk lilla. Aromaer af sort frugt, og krydderier, peber, lakrids og lette urter. Vinen er intens, koncentreret, medium fyldig og er pakket med masser af mørk frugt. Fine tanniner og let syre giver en flot struktur i denne vin. Man kan virkelig smage at druerne har fået masser af sol, og den modne let krydrede smag fortsætter ud i den lange eftersmag..

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 16-18° grader for den optimale vinoplevelse. Lad gerne vinen dekantere en time før servering, da det vil give en endnu større vinoplevelse. Du kan også med fordel gemme den nogle år endnu - hvis du kan vente så længe ... Dette franske blend er en skøn ledsager til gryde- og simreretter, kraftigt oksekød eller krydret grillmad.

En rig og smagfuld vin fra det sydlige Frankrig, som er meget balanceret. Et bevis for at man stadig kan finde gode og smagfulde vine fra Frankrig til den helt rigtige pris.

Vin Data
Drue
Carignan
Grenache
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13.5%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
12 mdr i cement tanke
Drikkes bedst
2020-2025
Anmeldelser
Wine Orbit

93 points

Medaljer

Our Favorite points

Om producenten

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, og der laves ca. kun 30.000 flasker af Villa Blanche serien og 9.000 flasker af terroir serien. Enkeltmarks vinene kun 1500 stk.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus er letdrikkelige og leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller lidt kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smag territorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt